Pozitif test doktorsuz gebelik

Namsfro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
9
0
1
Hanımlar hesabıma göre 7+2 günlük hamileyim test yaptım çok belirgin şekilde pozitif çıktı ancak doktora gidemiyorum virüsten dolayı. Çok korkuyorum birşey olacak diye nasıl beslenmem lazım neye dikkat etmem lazım bilmiyorum yeni evliyim 20 yaşındayım ilk kez oluyor yardım edin lütfen

Doktora gitmek zorundasın. Sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olup doktorun planladığı sıklıkta muayane olmalısın. Korkman gereken bir durum var dış gebelik diye bir ihtimal mesela?

Doktora gitmek zorundasın. Sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olup doktorun planladığı sıklıkta muayane olmalısın. Korkman gereken bir durum var dış gebelik diye bir ihtimal mesela?
Dış gebelik belirtilerine baktım hiç biri yok çok şükür ama olma ihtimali var dediğin gibi

Saçmalamayı bırakıp tedbrni alp biran önce doktora gitmelsn.. Testler yapılacak takip yapılacak bir sorun var mı dye baklacak.. Belki düşme tehlikesi var belki rahim ağızına yakn kese. Bunları evde oturarak sen bilemezsin..Hamilelik bu çocuk oyuncağı değil

Virüsten dolayı doktora gidemieceğini bile bile niye gebe kalıyorsun güzel kardeşim.. Hayır kaldın neden gitmiyorsun.. Gitmek zorundasn yani... Kanda çıkmalı keseye bakılmalı.. Belkide senin sağlığını bozacak bir durum vardır? Yani kendimiz doktor olacaksak, doktorlar işi bıraksın

Haklısınız ya

Tebrik ederim, ama gitmelisiniz bence. Kese var mı? Boş gebelik mi dış gebelik mi bunlar önemli şeyler. Folik asit verecek doktor. Sık sık olmasa bile görünmende fayda var.

7+2 gebeliğin başlangıcı virüs zamanına denk gelmiyor ki, belki bebek oluşmuştu sonradan haberi oldu. Bende aynı durumu yaşadım maalesef, çok beklediğim bir haber olmasına rağmen böyle bir zamana denk geleceğini bilseydim ertelerdim. Bu şekilde yargılamak da doğru değil o yüzden

Şubatın sonuna gebe kaldım 26 martta regl gecikince öğrendim

Hanımefendi yargılamak değil... Kimse yargulamadı ayrımı yapmak gerek.. Gidilmeli yani cok açık...

Şubatın sonuna gebe kaldım 26 martta regl gecikince öğrendim

Ben de 20 martta öğrendim canım, 7. haftanın dolmasını bekliyorum doktora gitmek için, tek seferde hem bebeği hem kalp atışını duyabilmek için bekliyorum. Kan testi de yaptırmadım hiç idrar testleriyle koyulaşmayı takip ettim. Doktora gitmeyi ihmal etmemek lazım ama vakaların çok olduğu şehirlerden birindeysen imkanın varsa özele gitmeni tavsiye ederim. İnşallah sağlıkla yolunda ilerler herşey

Hanımefendi yargılamak değil... Kimse yargulamadı ayrımı yapmak gerek.. Gidilmeli yani cok açık...

Doktora tabii ki de gidilmek zorunda ama hamile kalmış birine neden hamile kaldın sorusu yanlış geldi bana takıldığım yer yalnızca burası, diğerlerinde aksi bir düşüncemiz yok

Baka çok malesef hayırlı olsun

idrar testleriyle dis gebelik olmadigini veya saglikli gebelik oldugunu nerden biliyorsunuz? Yanlis yapiyorsunuz kan testi yaptirmalisiniz ilk firsatta ve keseye bakilmali.. Sevgiler.

idrar testleriyle dis gebelik olmadigini veya saglikli gebelik oldugunu nerden biliyorsunuz? Yanlis yapiyorsunuz kan testi yaptirmalisiniz ilk firsatta ve keseye bakilmali.. Sevgiler.

Biliyorum diye bir iddiam olmadı dikkatli okuduysanız eğer. Şu durumda doktorum da 7. haftama kadar bekleyip sonra gelebileceğimi söyledi. Yanlış yapıp yapmadığımı doktorum daha iyi biliyordur herhalde. Sevgiler

Biliyorum diye bir iddiam olmadı dikkatli okuduysanız eğer. Şu durumda doktorum da 7. haftama kadar bekleyip sonra gelebileceğimi söyledi. Yanlış yapıp yapmadığımı doktorum daha iyi biliyordur herhalde. Sevgiler
elbette doktorunuz daha iyi bilir neden agrasifsiniz her yazana ters cevap veriyorsunuz size kotu bir sey diyen kimse olmadi. Ne haliniz varsa gorun ancak insanlari burada yanlis yonlendirmeyin

elbette doktorunuz daha iyi bilir neden agrasifsiniz her yazana ters cevap veriyorsunuz size kotu bir sey diyen kimse olmadi. Ne haliniz varsa gorun ancak insanlari burada yanlis yonlendirmeyin

Her yazana ters cevap verdiğimi de nerden çıkardınız? Gayet normal bir şekilde cevap verdim, şuan agresifleşen sizsiniz. Ben kimseyi yönlendirici bir öneride de bulunmadım doktora gidilmesi gerektiğini söyledim nerden vardınız bu kanıya anlayamadım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…