- 22 Haziran 2016
- 226
- 45
- 13
- Konu Sahibi minelkaren2009
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi ilk 1 dakikada cektim sanırım belki 2. Dakikada sanırım negatif ama en sonda ufak bi vizgi gördüm sonradan gibi nerde olması gerekiyor cizginin bilemedimTest fazla beklemis.
Ama bence negatif. Cunku cizginin belirmesi gereken yer beyaz ve boya dagilmis.
Ya aslında fazla damlatmadım erken cekmiş olabilirmiyim? Sonradan oradaki kırmızılık dağıldı ama testin en sonunda bi cizgi kaldı gibi sanırım kırmızı boya dağıldı negatif heralde :/Fazla damlatmış sın cnm idrarı test bozuk tekrarla mümkünse
Test ilk yaptiginda boyle olduysa ya bozuktur ya da idrar fazla gelmistir. Tekrar bi test mi yapsan?Testi ilk 1 dakikada cektim sanırım belki 2. Dakikada sanırım negatif ama en sonda ufak bi vizgi gördüm sonradan gibi nerde olması gerekiyor cizginin bilemedim
Bir kac dakika sonra berraklastı en sonda bi cizgi kaldı testin en sonunda ama aradaki mesafe me kadar olmalı cizgi nerede belirmeli ?Test ilk yaptiginda boyle olduysa ya bozuktur ya da idrar fazla gelmistir. Tekrar bi test mi yapsan?
Bir kac dakika sonra berraklastı en sonda bi cizgi kaldı testin en sonunda ama aradaki mesafe me kadar olmalı cizgi nerede belirmeli ?
Onu yaptım testte silikte olda göremedim flash felan actım yne yoktu kapağı kapatınca gördüm sankiCanım üst kapağını çıkartım testi bütün haliyle tekrar gönderir misin
Maalesef dısardayken yapıp negatif diye düşününce çöpe attım ;/ yarın tekrarlayıp atsam telrar yorumlarmısınız ?
+1Beni etiketlersen yorumlarim.
Bebetime canım ?Bu testin markası ne? Çizgi normalde o kadar uzakta çıkmaz çünkü.
O zamansa yarın etiketlicem sizi kızlar :)Beni etiketlersen yorumlarim.