Pozitifmiii ?

erken gebelik testi alma durumun varmı benim 8 gün önceden bak bu çekilde çıkmıştı testim
Umarim yanilmiyoruzdur o zaman insallah pozitif olur sizinde en kisa zamanda

erken gebelik testi alma durumun varmı..benim 8 gün önceden bak bu şekilde çıkmıştı
15 tl ye almıştım

Eklentiler

• 20160617_110957.webp
    20160617_110957.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 59
benim tek belirtim gögüslerimin aşırı hassas olmasıydı hiçbir regli dönemimde öyle ağrımazdı
ve yumurtlamamın 10. gününde kahve rengi akıntı bende de geldi sonra erken gebelik testi aldım ve şu an 20 haftalık hamileyim
senin belirtilerinde benimkine çok benziyor inşallah pozitif çıkar canım

adetimin 12,gunu leke geldi bendede kahverengi ,

bende bu ay bekliyorum inşallah daha gunum geçmedi

erken gebelik testi alma durumun varmı benim 8 gün önceden bak bu çekilde çıkmıştı testim

erken gebelik testi alma durumun varmı..benim 8 gün önceden bak bu şekilde çıkmıştı
Hem predictor early hem predictor express aldim
Dun aksam o ilk yaptigim testte silik cizgiyi gorunce heyecanlandik ama onlar maalesef tek cizgi cikti sabah kan verdigim yerde doktor bazi kadinlarin 10 gun gecikmeden idrarda belli olmayacagini soyledi biraz rahatladim
tabi ama benim ilk yaptigim testinde yanlis cikma ihtimali var

Dun aksam o ilk yaptigim testte silik cizgiyi gorunce heyecanlandik ama onlar maalesef tek cizgi cikti sabah kan verdigim yerde doktor bazi kadinlarin 10 gun gecikmeden idrarda belli olmayacagini soyledi biraz rahatladim

inşallah hayırlısıyla sonucun çıkar canım bu bekleme süreci hiç geçmiyor
bende heycan yapıyorum burda bekleyenleri görünce aynı heycanı bende hissediyorum :)
bizide haberdar et mutlaka

inşallah hayırlısıyla sonucun çıkar canım bu bekleme süreci hiç geçmiyor
bende heycan yapıyorum burda bekleyenleri görünce aynı heycanı bende hissediyorum :)
bizide haberdar et mutlaka
Evet haklisin canim kimisi erken ogrenebiliyor kismet hayirlisiyla sonucu mutlaka yazacagim:)

kan testi sonucun çıktımı canım

Sonucun nedir ? Ben bugn kırmızıları gördüm .. Hayırlı haberini bekliyoruuummm
Hayirlisi insallah bidahaki ay iyi haberlerini aliriz.. Benim kan testi sonucum 0.100 < bugun kendi doktoruma gidecegim saglik ocagindaki doktor gec dollenmeden dis gebelikten bahsetti kendi doktorunuz gorsun dedi ama umutsuzum hala regl olmadim bu arada :(

Hayirlisi insallah bidahaki ay iyi haberlerini aliriz.. Benim kan testi sonucum 0.100 < bugun kendi doktoruma gidecegim saglik ocagindaki doktor gec dollenmeden dis gebelikten bahsetti kendi doktorunuz gorsun dedi ama umutsuzum hala regl olmadim bu arada :KK43:
Dış gebelik icin değernin yğksel olması gerekir ne manasız bir yorum olmus .. gec döllenme bildiğim kadarıyla adrt düzensizliği olura oluyo ama bilrmedim hayırlısııı

Back
X