Pozitif😍😍

baharrr34

Aynı bedende en güzel yolculuk💞
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
2.658
8.198
108
32
25 kasim.cuma regl baslamasi gerekiyodu gecikti. bugun evde test yaptim sonucum pozitif Son reglmin ilk günü 27 Ekimdi. simdi.ben yarin kan vermeye gitcem ama kadin dogumcuya ne zaman gitmeliyim.ultrason icin tecrubeli arkadaslarim

Adetimin 3. Gunu test yaptim pozitifti, ayni gun doktorumu aradm 10 gün sonraya randevu verdi 6+1 gunluktu o gun , kalp atisini gorduk gittigimizde

Ben garantici bi insan oldugum icin hemen gitmistim ALLAH korusun dusuk tehlikesi vs olur ilac verir diye ki oyleymiste hemen ilac baslamisti keseyi falan cok sonrasinda gorduk zaten ilk verdigim kan degeri 22 doktora gittigim gun 63tu

Ben garantici bi insan oldugum icin hemen gitmistim ALLAH korusun dusuk tehlikesi vs olur ilac verir diye ki oyleymiste hemen ilac baslamisti keseyi falan cok sonrasinda gorduk zaten ilk verdigim kan degeri 22 doktora gittigim gun 63tu
yasadigim il suan icin kucuk ve tek ozel hastanesi va devlet hastnaesi randevu verniyo bile suan icin bugun almaya calisYim özelden. uyariniz icin tesekkur ederim

Merhaba,

Düşük tehlikesi nasıl anlaşıldı? Kanama vs var mıydı yoksa değerlere bakarak mı böyle söylendi? Şu an nasılsınız ne durumdasınız? Benim de değerim düşük ve kanamam var da..

Kanama alani vardi bebegim dogdu suan 1 yasina girecek bence doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…