Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorumki Allah gonlunuze gore versin bozuk mu test?Sen istiyor pozitif?
Öyle görünüyorBilmiyorumki Allah gonlunuze gore versin bozuk mu test?
İmla hatası yapma litfin pozitiv olacak oSen istiyor pozitif?
Ahha haklısın hemen düzelteyimİmla hatası yapma litfin pozitiv olacak o
Yok hemen cikmadi? Sadece sorum pozitiv yoksa bozuk test mi???Hemen çıkmadıysa kuruma cizgisi, hemen ciktiysa fazla idrar. Sonuç olarak sonucu dogru degil.
Cok tesekkur ederim tamamVarsa bi tane daha tekrarlayın
Kaç damcılatmak lazım???Bozukfazla damlatmışsınıx
3 damlaKaç damcılatmak lazım???
Pozitiv yazıp durma allah aşkına yaYok hemen cikmadi? Sadece sorum pozitiv yoksa bozuk test mi???
Fazla idrar damlattiginiz icin boyle cikmis diye düşünüyorum. Testi yeniden, yazan miktarda idrarla tekrarlayin.Yok hemen cikmadi? Sadece sorum pozitiv yoksa bozuk test mi???
Pozitiv oldugunan tam emin degilim.....Pozitiv demiyorum soruyorum....Bozuk gibi bende sizlere sordum.Tşk
Virgülden sonra boşluk bırakılır. Ben de uyarmış olayımÇok fazla imla hatasıyla karşılaşıyoruz ve düzeltme gereği duyuyoruz çoğumuz. Kitap okuyalım arkadaşlar,bakın gerçekten çok faydası var. Diksiyonu düzeltiyor,beyni geliştiriyor. Ben çocukluğumdan itibaren çok kitap okudum ve okuyorum. Çevremdeki herkes çok düzgün,duraksamadan nasıl böyle konusabildiğimi sorar hep. Zor değil,alın elinize bir kitap ve okumaya başlayın. Konu sahibi ilk beş dakika içinde bu sonuç olduysa pozitif,sonra olduysa testi yanlış kullanimizdan kaynaklı sıkıntı olmuş. Prospektüsünü okuyun lütfen,sadece okuyun. Her şey gönlünüzce olsun![]()
3 damla idrar damlatmam lazim bildim,Testden kac dakika sonra dogru sonuc verir? 1 saat sonra cift cizgi de gorunuyor tam testi çöze bilmiyorumFazla idrar damlattiginiz icin boyle cikmis diye düşünüyorum. Testi yeniden, yazan miktarda idrarla tekrarlayin