Sağ kasık ağrısı yerleşme belirtisi mi ?

baharas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
68
22
3
33
Kızlar merhaba. Bana lütfen yardımcı olur musunuz. 6 mayıs ta yumurtlama oldu ve gün aşırı ilişki oldu. Bugün 11. gün ve sabahtan beri sağ kaldığımda hep aynı yerde batmalar oluyor. Sizce bu nedir bilgisi olan var mı ? Kasık batması dışında başka belirtim yok. Lütfen acil bi cevap verin. Aylardır negativ görmekten sıkıldığım için test yapmak istemiyorum.

Olabilir bende de olmuştu böyle bir anda koltuktan kalktım bıçak saplanır gibi olmuştu ve devam etti ara ara 11.gün diyorsun 14-15 gün olunca çıkar varsa eğer

5 gün var bata. Bakalım nasıl geçecek bu günler. Sen hamile misin?
Geçiyor :) ben bat a 2 gün kala yaptım çıktı kan verdim orada da netleşti. Yok şuan değilim ilk hamileliğimi örnek verdim

Geçiyor :) ben bat a 2 gün kala yaptım çıktı kan verdim orada da netleşti. Yok şuan değilim ilk hamileliğimi örnek verdim
Allah bağışlasın 🙏🏻 ben de çok istiyorum ve aylardır olmuyor. Sanki zonkluyor gibi vuruyor ve hep aynı noktada. Dış gebelik falan diyenler gördüm okuduğum yazılarda. Çok korktum

Allah bağışlasın 🙏🏻 ben de çok istiyorum ve aylardır olmuyor. Sanki zonkluyor gibi vuruyor ve hep aynı noktada. Dış gebelik falan diyenler gördüm okuduğum yazılarda. Çok korktum
Merhabalar🥰 inşallah yavrunuz sizinledir🙏🏻 bende de sağdan sola dönerken uyurken bile olsa ağrım olmuştu kasıkta, gögüslerim ağrımıştı, ama kasık ağrısı saniyelik batmalar çok sık yaşamıştım☺️ adet gününüze kadar dikkatli beslenin adet günü de test yapın erken test yapıp kendinizi strese sokmayın beni de haberdar edin inşallah olmuştur❤️❤️❤️😍🧿💙

Allah korusun dış gebelik falan onları düşünmeyin☺️ önce bir görelim çift çizgiyi sonra endişe edecek bir şeyler mutlaka buluyoruz zaten canım :)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼

Ben adetime 5 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim.. erken gebelik testi ile.. söylediğiniz gibi batmalar oldu kasık tarafında mi rahme doğru değişik bir duyguydu o hiç öyle olmamıştım rahmim bile sizliyordu. Sonraki günlerde hep kaset testler pozitif olmaya başladı ama erken verdim kanı kimyasalmis..

Merhabalar🥰 inşallah yavrunuz sizinledir🙏🏻 bende de sağdan sola dönerken uyurken bile olsa ağrım olmuştu kasıkta, gögüslerim ağrımıştı, ama kasık ağrısı saniyelik batmalar çok sık yaşamıştım☺️ adet gününüze kadar dikkatli beslenin adet günü de test yapın erken test yapıp kendinizi strese sokmayın beni de haberdar edin inşallah olmuştur❤️❤️❤️😍🧿💙
Çok teşekkürler ilginiz için 4 gün sonra adet olmam lazım. Mutlaka sizs de haber vericem 🌸❤️

Ben adetime 5 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim.. erken gebelik testi ile.. söylediğiniz gibi batmalar oldu kasık tarafında mi rahme doğru değişik bir duyguydu o hiç öyle olmamıştım rahmim bile sizliyordu. Sonraki günlerde hep kaset testler pozitif olmaya başladı ama erken verdim kanı kimyasalmis..
Benim de öyle batmalarım oldu tüm gün ve bir ara şimşek gibi aşağıya vurdu çok canım acıdı. Misafirim vardı bide hiç oturamadım. Çok kötüydü. Sanırım bugün sürekli dinlenmem lazım. Kendimi çok yordum dün

Benim de öyle batmalarım oldu tüm gün ve bir ara şimşek gibi aşağıya vurdu çok canım acıdı. Misafirim vardı bide hiç oturamadım. Çok kötüydü. Sanırım bugün sürekli dinlenmem lazım. Kendimi çok yordum dün
Dinlen tabiki inşallah gebelik vardır Allah'ın izniyle

Söyledim ya benimki Kimyasala döndü.. kimyasal gebelik

Merhaba test yaptiniz mi ? Merak ettim.
Bende daha once dış gebelik gecirmistim belirtim yoktu duzenli kan vererek netlestirmistik. Suan sag kasıkda sık sık agrı tarzinda tatli bi agrimsi biseyler var agri da diyemiyom degisik ama sık sık var tekrar bazi seyleri yasamakdan korkuyorum insallah bebek varsa bu agrilar yerlesme vs agriladir. Umarim saglikli bebislere aahip oluruz ♡

Maalesef hala cesaret edemedim test yapmaya. Bugün başlaması gerekiyordu reglimin ama başlamadı. 3 gün önce 3 5 damla kan geldi ama sonra bir şey gelmedi. Yarına kadar beklicem gelmezse test yapıcam

Dün grip oldum ve hastaneye gittim hastanede idrar testi negativ çıktı ama hala regli olmadım. Bekliyorum işte ben de. Umarım senin için her şey yolundadır ve hamilesindir. Bir sonuç alırsan bana da yazar mısın ?

Back
X