Pranatal test yaptıran

ays1205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
111
46
28
Kızlar merhaba ikici bebeğime hamileyim 20 haftalik ve 2 li 3 lü test im herşey çok normal çıktı usg de bebeğin her ölçümü de gayet normal yalnız bilateral koroid pleksus kisti ve intrakardiak ekoj etik odak çıktı bu bulgular tek çıksa hiç bir problem yok yalnız ikisinin olması dr umun kafasında soru işareti yarattı benim içim çok rahat aslında eminim çok sağlıklı bebeğim yalnız her ihtimale karşı bu kan testini önerdi yurt dışına gidiyormuş yaptıran var mı acaba bilgisi olan

saglıkla gelsin bebişin inş annesi ,benimde bebeğimde bilateral koroid pleksus görmüştü doktorum ama bunun 26.haftalarda kendiliğinden kaybolacagını söylemişti ve cok şükür öylede oldu kaybolmuş dedi,genellikle tüm gebeliklerde görülüyormuş ve her doktor söylemiyormuş geçtiği için,2 li test ve 4 lü testim temiz çıktı ,kalbini bozma güzel düşün güzel olsun herşey.için rahat edicekse kan testini yaptır için kafanda soru işareti kalmaz en azından,testin adı nipt sanırım kan alıyorlar senden ve bebeğin dnasına bakıyorlar bildiğim kadarıyla.

Teşekkür ederim evet %99 oranında sonuç veriyormuş amniyo sentez i de önerdi ikisinden birisini bence yaptıralım dedi ama amniyo sentez in az da olsa düşük riski olduğundan istemedim fakat bu kant testi de mantıklı geldi bu hafta içi yaptıririm umarım kötü bi sonuç ile karsilasmam

bence kötü birşey çıkmayacak sakın kötü düşünüp stres yapma,inş güzel sonuçlar alacaksın Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…