En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Değişik bir deneyim olmuş
Sonu hayır olsun maaşından kesersiniz
İnşallah nevoşum
Sizdeki bu hızı anlamadım ben niye hemen gidip hemen döndünüz acaba
Görümcem fabrikadaki işine yeni girdi. 1 ay olmadı. o yüzden izin alamamış. 2 gün verirlerken bile laf yapıp tavır koymuşlar. Mecburen döndük

İnşallah nevoşum

Görümcem fabrikadaki işine yeni girdi. 1 ay olmadı. o yüzden izin alamamış. 2 gün verirlerken bile laf yapıp tavır koymuşlar. Mecburen döndük
Nasıl yani görümcende kalcaktınız da kalamadınız mı yoksa onu mu getircektiniz yanınıza kafamda deli sorular

Nasıl yani görümcende kalcaktınız da kalamadınız mı yoksa onu mu getircektiniz yanınıza kafamda deli sorular
Görümcemi polis yüksek okuluna sağlık kontrolüne götürdük Kastamonu’ya. Kırklarelinde oturuyoruz. Yaklaşık 10 saat filan sürdü Yol. 2 şoför kullandık arabayı. Görümcem fabrikadaki işe yeni girdi. polisliğe daha önce başvurmuştu. kabul edilince şansını denemek istedi. İşe yeni girdiği için müdürü izin vermek istememiş. Surat yapmış bayağı. 2 gün izni zor almış. 3 gün alabilseydi eğer, 1 gece Bolu’da kalıp dinlenerek geri dönecektik. Bizim için çok daha rahat olacaktı.

oldu mu?

Oldu çok aydınlandım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…