En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Kıyamam
Oysa kocam misafiri çok sever
Şimdi bunun üstüne numaramı vermezsem olmazdermişim
Hayır olsun inşaallah
Travma olmuşum sanaÇıkar hayatından kurtul

Kıyamam
Oysa kocam misafiri çok sever
Şimdi bunun üstüne numaramı vermezsem olmazdermişim
Hayır olsun inşaallah
Travma olmuşum sanaÇıkar hayatından kurtul
Aman aman istemem, numaran sende kalsın. kocan mı gördü, kızdı mı, kim bu diye bağrındı mı uğraşamam hiç Burdan devamke

Ne oldu,ne yaptı nalet
Yaaa canim 2odam var benim asada giris ve eski bir oda orasida kiler gibi kiz hastanede calisiyo nobet oldugu icin surekli koy uzak kirada kaliyo merkezde neden halaaa eve gelmemiste falanda filan benim evime kalmaya annem bile zor geliyo cunku yerim yok cidden yaz degil kıstayiz malum,evden konu acildi birsuru yer varya birtane sat al yada yaptiralim dedim demez olaydim zaten yasimiz aldi basini gidiyo bana tartla olsa neolcak az rahat yasasak nevarki bana dedi git ananin evini sattir al kendine ev

Başka bildikleri yok zatenŞu yaşa gel,emek çek sonra git anan evinde yap
Sıkma canını canım
Kızda ne yapsın öyle rahat ediyordur.Evde müsait değil
Seninki kolay değişmez.Bahçesi,tarlası olanlar kolay vazgeçemiyor
Benim kp-kv ler öyle

Degismez canim ama neden bizde rahat etmeyelimki cok üzülüyorum bu duruma cidden baskasinin evini gorunce hayatta kiskancligim yoktur birinde varsa benimde olsun olcak gibi bir çabam ama varken yokluk bu olsa gerek,kiz babasinla gecinemiyo hep tartisirlar anlasamazlar oyuzden kizda cikti guvenli yerde ev tuttuk polisi hemsiresi olan yerde ama gel gelelimki durum boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…