Okudum da yazdıklarınızı, elbet canına tak edip satacak o yerleri ya da çocuklar bu çekilen gereksiz çilelerin hesabını büyüdüklerinde acısını çıkartacak. O zaman isterse satmasın
10-15 sene sonra burnundan getirecekler naletin
Boşuna her şeyi kafana takıp, kısa ömrünü daha da kısaltma. Evlatların zamanı gelince her şeyin hesabını sorar
Bizim küçük evdeki kiracı öyle Zengin bir aile ki elticim, 2 kızları var. Büyüğü 6 yaşında ve otizmli. Bir görsen, o kadar güzel ki, yüzüne bakmaya kıyamazsın. Sırf burada otizmli çocukların okulu olduğu için, lüks evini ve yaşamını bırakıp, bizim o 2 odalı eve taşındı.
Az evvel çığlık seslerine bahçeye koştuk, o çocuk salıncağa sıkışmış, eşlerimiz çıkardı ama gelde annesine sor o anları
Konuşamıyor ve derdini anlatamıyor üstelik
Şimdi kimse bana gücenmesin, bunu görümceme de söylüyorum. Asıl lüks ve servetin içinde olanlar, her anlamda sağlıklı evlat sahibi olanlar. Çok kızıyorum dert yakınıldığında
Canim canı yansa üzülmezmisin yada hasta olsa oracikta sesi solugu cikmasa üzülmezmisin bide öyle düsün rabbim saglikli evlat vermis sana buyuyunce birseyleri kalmiyo sabret ve dua et