En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
İşte niye gelmiyorsun
Beni etiketlemedin
2 gündür yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. anneme iki gün arka arkaya bi “mide kanseri olabilirsin” dediler, bi “bi şeyin yoK” dediler. Dün annemler bendeydiler. Bugün de ben 1-2 doktora ulaşıp tahlillerini göstermeye çalıştıM.

Çok geçmiş olsun canım, Allah korusun
Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun canım, Allah korusun
Rabbim şifa versin
Amin amin inşallah Doktor korkuttu patavatsızca konuşarak. Annem Tomografi çekilecekken Makine bozulmuş, annemler de eve gitmişler. ertesi gün annem tomografi çektirmeye giderken doktor aramış anneme “akşamdan beri bi şey olmadı mı size” demiş. Annem de “doktor bey, ben iyiyim. Bi şey olmadı” demiş. “Allah allah” diye şaşırmış gerizekalı. Üsluba bakar mısın... sağlam insan bile bu Allah Allah diye şaşırmaya korkar. tomografi çıkınca da direkt suratına kanser olabilirsin, endoskopi çektir demiş. Endoskopiden sonra da “bi şeyin yok” deyip mide koruyucu yazarak yollamış. Yani sen orda kanser şüphesi bile duysan endoskopi sonuçlanmadan insana böyle bi şey nasıl dersin? zaten kalp çarpıntısı, hafif tansiyonu var...

Bazıları böyle canım ruhsuz ve vicdansız: (
Bence içiniz rahat olsun bir şey çıkmamış, doktor biraz dengesizmiş:/
Yine içinize sinmiyorsa başka bir doktora görünün

Bazıları böyle canım ruhsuz ve vicdansız: (
Bence içiniz rahat olsun bir şey çıkmamış, doktor biraz dengesizmiş:/
Yine içinize sinmiyorsa başka bir doktora görünün
bayağı bayağı dengesiz hem de. Biz memur olarak normal vatandaşla konuşurken üslubumuza dikkat ediyoruz, gün boyu ne kadar yorulsak da bağrış çağrışı alttan alıyoruz. senin karşına gelen insanın sağlık problemi var, abuk sabuk konuşuyorsun... çok sinirlendim. Ben izin alıp gidemedim, eğer gitseydim biraz üslup dersi verirdim ona orda

Allah iyiler ile karşılaştırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…