En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
annem salça da ekliyormuş. ben ilk defa yapacağım. adama zorla aldırdım. lezzetli olsun da yesin
Salcasiz yapiliyo zeytinyagli ama benimkinler sevmez bende salca katiyorum az sogani kavurup salca baklayi ekleyip guzelce kavuruyorum az limon sikiyorum rengi kararmasın diye cok su koymadan düdüklüde pisiriyorum

kızlar. taze baklayı nasıl yapıyorsunuz yemekte?
Ayıklayıp, suya basıyorum. Üstüne un da serpiyorum sudayken. Bol soğanı zeytinyağında kavuruyorum, sarımsak ekliyorum. Sonra unlu sudan baklaları süzüp, kavrulan soğanların üzerine alıyorum. Tuzunu da ekleyip, kısık ateşte pişiriyorum. Pişince de dereotu ekliyorum
Unuttuğum bir şey var mı bilmiyorum

Bende oyle yapiyodum ama artik salca koyuyorum

Salcasiz yapiliyo zeytinyagli ama benimkinler sevmez bende salca katiyorum az sogani kavurup salca baklayi ekleyip guzelce kavuruyorum az limon sikiyorum rengi kararmasın diye cok su koymadan düdüklüde pisiriyorum

video izledim orada da aynı anlattığınız gibi zaten ama bilemedim. mesela düdüklüde ya da normal tencerede kaç dakikada pişer? kılçığı ayıklanır mı taze fasulye gibi? suyu ne kadar konur yani sulu mu olur susuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…