En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Ayyy, kıskançlık mı

Ayyy benim De 7 senedir çekmediğim kalmadı bu kıskançlıktan. Neyse burada yazmayayım şimdi küçük ilçedeyim. Derdimi okuyan tanımasın beni eşimin kıskançlığı çünkü dillere destan Oldu

Benim eşimde öyleydi.10 yıldan fazla sürdüŞimdi gece arabayla çıksam umrunda değil

Bende işe başladıktan sonra adama bir şeyler oldu
İşe giderken makyaj yaptırmaz, parfüm sürdürmez ve her gün gelip beni işten alırdı
Şefe ve müdüre kafayı takmıştı

Ah valla bi görsen. Eskiden konuşmazdı 2 gün. hep ben giderdim barışmaya. Alttan almazdı filan. Sonra ona evliliğin bu olmadığını, (tam 3 harflik küfür koymalık yer ama nazik yazayım siz anlauın) SEVEREK barışmak zorunda olduğunu kazıdım. şimdilerde o kadar küs kalmıyor.

dün tartıştık Ya yemekte. masaya filan vurdu. Bi yandan da yemek yedik. sonra hararet azaldı aramızda. en son kalkarken, “her şey çok güzel olmuş, bakla harikaydı,ellerine sağlık” dedi o yemek nasıl başladı nasıl bitti

Benim eşimde öyleydi.1 hafta ben ısrar etsemde konuşmazdıŞimdi o konuşsada ben trip atıyorum

Ay,daraldumDayaklık yahu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…