Hoşbuldum canım.Ne var ne yok,herkes iyi inşallah. Nevreste
ultrason çektirecekti ona bakayım dedim,belli değilmiş henüz
Benim eşimin de patoloji sonucu için beklemedeydim,netten baktım çok korktum,bayağı sterse girdim.Allaha şükür şu anlık kötü bir durum yok ama beslenmesine dikkat edecek dedi dr.Benim düştüğüm hataya düşüp netten bakma ,araştırma yapma sakın Nevoş.Gerçi sen benim kadar tırsak değilsin ama olsun
Benim eşimin de patoloji sonucu için beklemedeydim,netten baktım çok korktum,bayağı sterse girdim.Allaha şükür şu anlık kötü bir durum yok ama beslenmesine dikkat edecek dedi dr.Benim düştüğüm hataya düşüp netten bakma ,araştırma yapma sakın Nevoş.Gerçi sen benim kadar tırsak değilsin ama olsun
Geçmiş sayfalarda eşleri atıp mandal alacakmışsınız gördüm.1 ay önce olsaydı katılırdım ben de aranıza da şimdi katılmam.Gözüm korktu ya eşim değere bindi.Ne güzel kavga ediyordum adamla ,şimdi bağıramıyorum da değere bindi adamceğiz
Geçmiş sayfalarda eşleri atıp mandal alacakmışsınız gördüm.1 ay önce olsaydı katılırdım ben de aranıza da şimdi katılmam.Gözüm korktu ya eşim depere bindi.Ne güzel kavga ediyordum adamla ,şimdi bağıramıyorum da değere bindi adamceğiz