En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Evet canim arkadas gibi oluyosun iyi oluyo
Bizde annemle öyleyiz annem 48 yaşında ben 26 kız kardeşim 25 böyle böyle işte hep beraber takılırız iyi mi kötü mü Bilmiyorum fa geçen nişanlımla fotoğraf attım instgramdan yakın arkadaşlarım görsün diye yaptım diğerleri göremiyor kız kardeşimden annem gördüm kız ben senin yakın arkadaşın değilmiyim diyor annemin insan çekiniyor

B
ende kazanmak istiyorum ne var yani hıh birde rezil sunum demiş beceremedik işte

Benimle kız instegram da arkadas degiliz mesela ben kackere attim istek kabul etmiyo söylüyorum yaaa unuttum diyo halbuki is o degil

Konu bu ablam başka bişey yok bir sevinemedik bu kadar oya günaydın
Şans canım şansı olan kazanır bende arkadaşlarımdan birini seçtim işte bak çokoyu çok severim ona verecektim oyumu merveyi çok severim onada verim dedim sonra çiçeğim geldi aklıma ona çok yükşendiydik hala yapmadın mı diye oda baya uğraşmış ona verdim ASSOSyal

Tabiki de şans insanlar hangisini daha çok beğeniyorsa ona oy veriyor ben bütün arkadaşların emek verdiğini düşünüyorum ki hepside süperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…