Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen tam antepli olmuşsun aslında ben neden yuvalama almadıysam ben tabi yuvalamayı çorba olarak bakmadım şiveydizde çorba değildir aslında ama yani zaten antebin sulu yemek kültürğ ağır basar biz onlara çorba değil ana yemek gözüyle bakarız
yasminsay
ım eşinin emekliliği hayırlı olsun canım. Yeni başlangıçlara yeni güzelliklere vesile olsun inşallah
Ama bir yandan da eşin evde olması zor oluyor, Allah sabır versin
Selamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye
Selamlar hanımlar validenin ağrıları artınca hastaneye götürdük yine sol köprücük kemiği kırılmış.Kol askıda şu anda 2 hafta sonra kontrolü var.Ameliyat riskli dedi yaşı dan dolayı bakalım ne olacak.Eşimde evde fırsst bulamıyorum hiç gelmeye