Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte asansör geliyorsa mutlaka oluyor.Yani mesafe önemli değil gelecek indirip tekrar yukarı çıkaracak:)
Biz yazın tüm küçük eşyaları indirdik hatta yataklar ve gardrobu indirdik:)Kutu falan olmadı hepsini biz indirdik:)
Sadece koltuklar,vitrin,masa ve beyaz eşyalar için birileri geldi:)650 falan verdik:)
Gezilecek neresi var Nevoş? Hatta o kadar yok ki dışarıdan biri geldiğinde gezmeye hayvanat bahçesine götürüyorlar. Halfeti de çok yakın değil aslında. 2,5 saat. Bir de hep kalabalık orası. Antep’te bir dönem yaşamış tayinciler çok sever orayı. İçindekiler olmasa katlanamam ben. İnsanları çok iyi. Mesela ben eltimi özledim. İnsan eltisini özler mi hiç ahsjjasj
İşte asansör geliyorsa mutlaka oluyor.Yani mesafe önemli değil gelecek indirip tekrar yukarı çıkaracak:)
Biz yazın tüm küçük eşyaları indirdik hatta yataklar ve gardrobu indirdik:)Kutu falan olmadı hepsini biz indirdik:)
Sadece koltuklar,vitrin,masa ve beyaz eşyalar için birileri geldi:)650 falan verdik:)