• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    521
  • Anket Kapalı .
Memeleketim kokan toyga ve tarhana corbasina gitti oyum bugunde tam da tarhana corbasi yapmisken 🥰 domates corbasi yuvalama geri kalan hepsinde gozum kaldi ellerimize saglik kizlar Ramazanimizida bitiriyoruz.Simdiden herkesin Ramazan bayrami mubarek olsun🤩😍
Seninde bayramın mübarek olsun canım 😍🥰

@Canfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim @Dahliadivin 'in ayran aşı çorbasına ve @alimiyon ''un lebeniye çorbasına verdim ☺

@Canfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim @Dahliadivin 'in ayran aşı çorbasına ve @alimiyon ''un lebeniye çorbasına verdim ☺
Cok teşekkürler canim 😊❤️

:KK60:

@Canfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim @Dahliadivin 'in ayran aşı çorbasına ve @alimiyon
Çok çok teşekkür ederim canım, seninde sunumların her seferinde bir öncekinden iyi 1. olduğun günleri beraber görürüz inşallah :KK68:bir oyum daha olsa ayran aşina vericektim bende iyi olmuş:KK48:

Fairy nin bildirimini buranin ikinci bildirimi mi saniyorlar acaba oy vereni az oluyor:confused:
Bence ondan değil burda 2 oy kullanma hakkın var fairy de 1 oy ya ondan ankete katılan oy sayısı düşük oluyordur :KK45:

Okadar beklentim yokki su yarismadan sirf aliskanlik oldugu icin katiliyorum hayatima bir heycan ekşın uğraş kattığı için 😆
her yarışmada aynı hislerle katıldım biliyor musun? fairy için de öyle nasılsa olmayacak boşver uğraşma çok diyerek katıldım

Son düzenleme:
Bence ondan değil burda 2 oy kullanma hakkın var fairy de 1 oy ya ondan ankete katılan oy sayısı düşük oluyordur :KK45:
Aslında katılıma göre yapıyordum.Ama burada alışkanlık oldu değişmesin dedim haksızlık olmasın:)
Fairyde geçen hafta fazla oldu bir düşündüm 2 oy olsun :)Sonra dedim haksızlık olmasın:)

Oyumu verince bir de ne göreyim en güzel sunumları ve en güzel tarifleri yapan kişilerden oy almışım ❤❤❤☺
En başta @Nevreste ablacığım, oyun için ve bu yarışmalara verdiğin bütün emekler için çok teşekkürler
@Canfeb
@Dahliadivin
@alimiyon sizlerin oyları da beni çok mutlu etti, çok teşekkürler 🤗🤗🤗

Oyumu verince bir de ne göreyim en güzel sunumları ve en güzel tarifleri yapan kişilerden oy almışım ❤❤❤☺
En başta @Nevreste ablacığım, oyun için ve bu yarışmalara verdiğin bütün emekler için çok teşekkürler
@Canfeb
@Dahliadivin
@alimiyon sizlerin oyları da beni çok mutlu etti, çok teşekkürler 🤗🤗🤗
Rica ederim canım :KK200: ilk gördüğüm andan itibaren dedim, ben oyumun birini buna vereceğim :KK15:Emeğine sağlık:KK68:

Back
X