Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte gerçekten nasip işi bu ❤Almamışlar bacım o kadar geç geldim bu kalmış![]()
ben de ilk onu sormuştum nevoş çok güldüDomates corbasinda aklım kalmıştı @Nana![]()
Anında, domates peynir ikilemiDomates corbasinda aklım kalmıştı @Nana![]()
Öyle canım bekledim bekledim konu açılmadı oğlanı saçını kestim babannesi aradı bahçeye getir görelim diye oraya gidince konu açılmışişte gerçekten nasip işi bu ❤

Yanina bir salkım koyaydin eyiydiAnında, domates peynir ikilemi![]()
nevoş da kimse almayınca en son o yapmıştı :)Öyle canım bekledim bekledim konu açılmadı oğlanı saçını kestim babannesi aradı bahçeye getir görelim diye oraya gidince konu açılmış![]()
Kimsesiz çorba:)biraz zahmetlinevoş da kimse almayınca en son o yapmıştı :)
Iftarda içerken koyarim yanına olurmuYanina bir salkım koyaydin eyiydi![]()
Olmaz yarın gündüz bana Özel domatesli çekIftarda içerken koyarim yanına olurmu![]()
Seni mi kıracağım be tamam öylede çekerimOlmaz yarın gündüz bana Özel domatesli çek![]()
Hemen ayır köşeyeSeni mi kıracağım be tamam öylede çekerim
De çorba kalır mı ki bilemedim![]()
Durun yemeyelim diyeyim ben en iyisiHemen ayır köşeye![]()
Senden izin almadan yememeyi ogrenmediler mi halaDurun yemeyelim diyeyim ben en iyisi![]()
NerdeeeeeeSenden izin almadan yememeyi ogrenmediler mi hala![]()
Kimseyi almiyorum bahçeye fotoğraf stüdyosu orası@Canfeb kız senin çorabı oldu korona içeri sok içeri![]()
Tüm yemek bölümü sordu hatta sona kalanlara başka bilmiyor musunuz dediben de ilk onu sormuştum nevoş çok güldü![]()
Onu verdim zaten:)Labneli tarhana yap yoğurtlu oluyor o da olur![]()
İlk söyledin ama o ana kadar kimse istemedi isteselerdiAlmamışlar bacım o kadar geç geldim bu kalmış![]()