- 24 Haziran 2015
- 40.149
- 155.263
- 598
Senide eksik etmesin başımızdan inşallah çiçeğimKulübün ablası olmak ne güzel bir makam
Allah buradaki sevdiğim tüm bacilarimi korusun.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senide eksik etmesin başımızdan inşallah çiçeğimKulübün ablası olmak ne güzel bir makam
Allah buradaki sevdiğim tüm bacilarimi korusun.![]()
Oğlum düşünsün bananeBize de 400 tl ye banyo terliği alan gelin denk gelirse napariz?![]()
Sonda ki bakış beni ikirciklendirdiGel tabi benim şefkatli kollarımdan daha güvenli bir yer mi var![]()
Jennam narinim kıymetlim... Hayaletten çok meleğimsin sen benim...görmeyince özlediğim sesin sesime degmese de sözcüklerinle avundugum güzel arkadaşım bana kirilmadin di miHayalet oldum![]()
Yazık koçlarımızaOğlum düşünsün banane![]()
Doğru söylüyorsun canım netten araştır face sayfalarına falan bak biz öyle yaptık aklınızdakiler için :)Canım geldiğimden beri yaşadıklarımızı biliyorsun daha komşularla kaynaşmadan eve kapandık:)
Sana kırılmak mümkün mü tatlım benimJennam narinim kıymetlim... Hayaletten çok meleğimsin sen benim...görmeyince özlediğim sesin sesime degmese de sözcüklerinle avundugum güzel arkadaşım bana kirilmadin di mi![]()
Jenna'm dur şimdiden bir şey demeyelim sonra 400 lirayı bile bulamayızYazık koçlarımıza![]()
Valla kocası olacak kişide varsa para alsın ben karışmamBize de 400 tl ye banyo terliği alan gelin denk gelirse napariz?![]()
İşte bakıyorum iki okulda eşit görünüyor:)Doğru söylüyorsun canım netten araştır face sayfalarına falan bak biz öyle yaptık aklınızdakiler için :)
O da doğru güzelciğim, onlar kimi isterse kabulJenna'm dur şimdiden bir şey demeyelim sonra 400 lirayı bile bulamayız![]()
Kocası dediğim bizim paşalar,oğluşlarValla kocası olacak kişide varsa para alsın ben karışmam![]()
Ee tamam işte parası olursa alsın para onun karı onunKocası dediğim bizim paşalar,oğluşlar![]()
O zaman dansEe tamam işte parası olursa alsın para onun karı onun![]()
Öyle canım bize laf düşmez:)O da doğru güzelciğim, onlar kimi isterse kabul![]()
Mutlu olsunlar yeter canım,takiliyorum:)Öyle canım bize laf düşmez:)
Ben olaya biraz Fransız kaldım az bi özet rica etsem tatlımO zaman dans![]()
Heh şöyle kaynanalık damarın tutmasın zaten kv m ile aynı burçsun Bi tırstım bianMutlu olsunlar yeter canım,takiliyorum:)