Bizde bu boyran kuru büsküvi bile yokYapmamak için bütün imkanlarımı kullanacağımAma biraz zor gibi olmadı şöbiyet yap dedi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bu boyran kuru büsküvi bile yokYapmamak için bütün imkanlarımı kullanacağımAma biraz zor gibi olmadı şöbiyet yap dedi
![]()
Bayramdan sonra tatlıyı yasaklıyacağımBizde bu boyran kuru büsküvi bile yokkaldık tatlısız şekersiz
![]()
Hmm iyi bakalim bekliyoruz :)Onayda konu var mı acaba diye sordum bekliyorum:)
Bayramdan sonra bende tatliyi birakip diyete giricem cok fena durumdayizBayramdan sonra tatlıyı yasaklıyacağımBugün dışarı çıktım geldim pasta yapılmış
Bunlar bana kilo aldıracak:)Biri pasta yapar diğeri baklava ister![]()
Benim kızlar Ramazan boyu sırayla yaptılar.Ama hep sütlü tatlı:)Bayramdan sonra bende tatliyi birakip diyete giricem cok fena durumdayiz![]()
Evet valla her gun tatli cok fena zaten tatliyi kesebilsek gobekler gidecek ama isteBenim kızlar Ramazan boyu sırayla yaptılar.Ama hep sütlü tatlı:)
Geçen hafta yeter daha yapmayalım dedim :)Bugün dışardaydım geldim yine mutfaktalar:)
Bütün yaz böyle devam ederse yandık![]()
O daha fena ben yorulmuyorum onlar yapıyor:)Gerçi bu dönemde kilo almadım oda iyi:)Evet valla her gun tatli cok fena zaten tatliyi kesebilsek gobekler gidecek ama isteen azindan senin kizlar yapiyo seni yormuyolar
![]()
tabancayı doğrultu mu iş bitti
Aa bugün müOylamaya başlayalım mı hanımlar![]()
![]()
N Nana
Canfeb
Dahliadivin
pearlshine
retro_hippo
Elalis
evlaefe
TurkuazKrampon
Blue_Peri
Jawlensky
alimiyon
Evet canım:)Aa bugün mü![]()
Oylamaya başlayalım mı hanımlar![]()
![]()
N Nana
Canfeb
Dahliadivin
pearlshine
retro_hippo
Elalis
evlaefe
TurkuazKrampon
Blue_Peri
Jawlensky
alimiyon
Heyecanım gitti be nevroş..Evet canım:)
Sakinleştik değil mi:)Benimde öyle oldu niye acaba:)Heyecanım gitti be nevroş..
EveeeetttttOylamaya başlayalım mı hanımlar![]()
![]()
N Nana
Canfeb
Dahliadivin
pearlshine
retro_hippo
Elalis
evlaefe
TurkuazKrampon
Blue_Peri
Jawlensky
alimiyon
Baslayalim gariOylamaya başlayalım mı hanımlar![]()
![]()
N Nana
Canfeb
Dahliadivin
pearlshine
retro_hippo
Elalis
evlaefe
TurkuazKrampon
Blue_Peri
Jawlensky
alimiyon