- 12 Ocak 2021
- 5.621
- 24.990
- 298
- 31
Seda gelişine kullanıyorsun siteyi biraz kurcalasan iyi olmaz mı?Bu özelliğin olduğunu bilmiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seda gelişine kullanıyorsun siteyi biraz kurcalasan iyi olmaz mı?Bu özelliğin olduğunu bilmiyordum
Bilmemek ayıp değil kiSeda gelişine kullanıyorsun siteyi biraz kurcalasan iyi olmaz mı?
Seda sen taciz ediliyormuşsun gibi davranmayalım istersen. Arkadaşımız senden alıntı, yorum vs. İstemediğini defalarca söylediği halde alıntılayan sensin zaten. Yani gözardı seçeneğini kullanması gereken o, zaten kullanmış da. Herkes herkesi sevmek, iletişim kurmak zorunda değil, saygı duymak lazım.Bu özelliğin olduğunu bilmiyordum
Canım bak ben sadece en son ki uzun yaptığı yoruma bir cevap yazdım.Seda sen taciz ediliyormuşsun gibi davranmayalım istersen. Arkadaşımız senden alıntı, yorum vs. İstemediğini defalarca söylediği halde alıntılayan sensin zaten. Yani gözardı seçeneğini kullanması gereken o, zaten kullanmış da. Herkes herkesi sevmek, iletişim kurmak zorunda değil, saygı duymak lazım.
Daha önce sana yazmıştı arkadaş beni gözardı et diye mesajlarını görmezsinGöz ardı edince noluyor?
Estağfurullah elticim sorun değilNevreste elticim, sadece senden özür diliyorum huzur kaçırdığım ve artık susamadığım için.
Seda seni dolduran birilerinin olduğunu düşünüyorum.Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.
Arkadaşların yaptıkları yorumlara istinaden söylüyorum, buradaki sorun başka.
Senin küçük ve yeni ayaklanmış bebeğin olacak, elinden 1 dk telefon düşmeyecek. Hatta ve hatta sadece KK ile kalmayıp, tüm kadın platformlarında aktif olacaksın. Üstüne YouTube ve İnstagram sayfasından da çıkmayacaksın.
Akşam herif işten gelecek, çocuğu kucağına almıyor diye çemkirecek, kavga çıkaracaksın.
Ama sakin çocuk, sen elinden telefonu hiç düşürmeyeceksin?
Kaç kişinin kocası bu duruma ses çıkarmaz?
Siz olsanız buna cevap verirmiydiniz ?
Vermezmiydiniz?
Benim yerimde olsanız?
Cevap verirdim, haklısın derdim. Sen demiyorsun. Yanlış var mi yazdıklarında?Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.
Senin küçük ve yeni ayaklanmış bebeğin olacak, elinden 1 dk telefon düşmeyecek. Hatta ve hatta sadece KK ile kalmayıp, tüm kadın platformlarında aktif olacaksın. Üstüne YouTube ve İnstagram sayfasından da çıkmayacaksın.
Akşam herif işten gelecek, çocuğu kucağına almıyor diye çemkirecek, kavga çıkaracaksın.
Vermezmiydiniz?
Benim yerimde olsanız?
Hayır yok. Sadece gerçekten evde her şey yetişiyorsa bunun ben cevabını vermeliyim diye düşünüyorum.Seda seni dolduran birilerinin olduğunu düşünüyorum.
bir şey istemiyorum ama bu kadar upuzun yazmaya gerek yok.Dünden beri eşimle sorunlarım var diyip duruyorsun, bize ne? Gidip sorunlarini hallet, daha sonra tekrar gelirsin diye nazikçe yaklastilar hatta, daha ne istiyorsun ki?
Bu bilmemek değil burada takılırken zaten kurcalayıp buluyoruz her şeyi akışı bile bulmuşsun mesela onu bilmem kaç sene sonra buluyor insanlar. Sana göz ardı et denmiş daha önce o yazıyı burada birinin profiline tıkladığında görmemen imkansız bağlantı kurmak zor değil. Kelime anlamıda zaten açık göz ardı et yani görme.Bilmemek ayıp değil ki
Ama Seda sen eşinden şikayet ediyorsun, yok Umutla ilgilenmiyor, yok gece sorun çıkarıyor, yok yarışmalara katılmamı istemiyor huzur vermiyor falan. Bizim tam olarak ne dememizi bekliyorsun ki. Ne derse desin boşver, keyfine bak dememizi mi, burası BDV değil ki ona göre yorum yapalım. Eşinin öyle davranması sorun oluyorsa,bir süre eşinle evinle ilgilen yazdım küçük çocuğun var, gözüne batabilir fazla telefona girmen yazmıştım, bizlere de tepki koyuyorsun böyle söyleyince.Ben hiçbir eşin güzel yemek hatta şöyle söyleyeyim, özenilmiş emek vererek hazırlanmış yemek için sorun çıkaracağını sanmıyorum. Tam aksine her eş o özeni evinde, sofrasında ister.
Vermezmiydiniz?
Benim yerimde olsanız?
Hayır tepki koymuyorum.Ama Seda sen eşinden şikayet ediyorsun, yok Umutla ilgilenmiyor, yok gece sorun çıkarıyor, yok yarışmalara katılmamı istemiyor huzur vermiyor falan. Bizim tam olarak ne dememizi bekliyorsun ki. Ne derse desin boşver, keyfine bak dememizi mi, burası BDV değil ki ona göre yorum yapalım. Eşinin öyle davranması sorun oluyorsa,bir süre eşinle evinle ilgilen yazdım küçük çocuğun var, gözüne atabilir fazla telefona girmen yazmıştım, bizlere de tepki koyuyorsun böyle söyleyince.
Hep iyi olHepimizin sorunları var ama buraya yansıtmıyoruz.
Benim mesela 3 yıl önce evim yıkıldıGeçen yıl büyük bir operasyon geçirdim.12 gün hastanede yattım.
Maddi manevi bir sürü sorunum oldu.
Yarışma yapmıyorum dedim mi![]()