Sene başına 1’den az 1.liği varHesaplayalım. . 43 katılımda 4 birinciliğin olmuş. 86 katılımda 8 kere olunur o zaman. Cano 75 olduğuna göre 11 yarışmada 2 kere daha 1.olması gerekiyor. Normalmiş o zaman
Nevoş can yaaSene başına 1’den az 1.liği var
Ve ben çalıştığım o yaklaşık 2 senelik dönemde ara verdim. Toplam 1 sene de cenazelerim oldu ara verdim.
Yaklaşık 3 senelik dönemde katılamadım yani.
Ama arkadaşlarımı bırakmadım, döndüğümde tekrar tekrar başa sarıp devam ettim.
Burası bana iyi geliyor Deynep’im,Nevreste elticimden Allah razı olsun, o zor dönemlerimde hep yanımdaydı. Hayattan soğumuştum, dönmem için motive etti mesela.
Bizim 1.likte ya da hediyede gözümüz yok, önce bunu anlamaları lazım. 8 senelik arkadaşlığımız var ve her anlamda birbirimizin destekçisiyiz.
Neden eğlendiğimiz ortamı bozalım ya da yarışmalara katılmayalım ki?
Sen katılma, ben katılmayayım, eeee kim katılacak?
Evinde yemek pişmeyen insanlar mıyız mesela, neden kendimizi geri çekelim ki?
Hepimiz öyleyiz birlikte olduğumuz için katılım oluyor.Sene başına 1’den az 1.liği var
Ve ben çalıştığım o yaklaşık 2 senelik dönemde ara verdim. Toplam 1 sene de cenazelerim oldu ara verdim.
Burası bana iyi geliyor Deynep’im,Nevreste elticimden Allah razı olsun, o zor dönemlerimde hep yanımdaydı. Hayattan soğumuştum, dönmem için motive etti mesela.
Bizim 1.likte ya da hediyede gözümüz yok, önce bunu anlamaları lazım. 8 senelik arkadaşlığımız var ve her anlamda birbirimizin destekçisiyiz.
3 ay bile çok geriye atıyormuş insanı, onu farkettim hemsosuuSüreklilik önemli hemşom ,gore gore ,deneye deneye gelişiyor insan gerçekten
Sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığaHepimiz öyleyiz birlikte olduğumuz için katılım oluyor.
Sizler olmasanız ben ne yapacağım
heeyirrliiii olsuncukkkkkkkk
bilmiorum insanlık hali sanırımNeden kırılıyorlar.Herkesin şartları eşit
sana kes sesini diyesim geldi kirazımBirde ara verince insanın eli soğuyor, unutuluyor nevossumm.bu unutulmasın pilisssben unutmuşum kesinlikle
Hadi gözün aydın
Sunumlarını hala çok güzel Sosyalim. Yine çok oy alıyorsun. Son yarışmada çilek detayına çok takıldığın için sana olmamış gibi geldi.3 ay bile çok geriye atıyormuş insanı, onu farkettim hemsosuu
yarışmaya katılmayınca ortamı bozmuşmu oluyoruz ?Sene başına 1’den az 1.liği var
Aman de be baloncukum nolacak sankimsana kes sesini diyesim geldi kirazım
bu kadar mütavizi olma leeğğnnnAman de be baloncukum nolacak sankim
Elimin soğudugunu hissediyorum sadece nazom,o hissiyatı bu şekilde tarif edebildim ancakSunumlarını hala çok güzel Sosyalim. Yine çok oy alıyorsun. Son yarışmada çilek detayına çok takıldığın için sana olmamış gibi geldi.
Cansın Baloncukuumm, iç guveysinden hallice idare ediyoruzbu kadar mütavizi olma leeğğnnn
hala fıstık gibi sunumların
hayranım sana
Aaaaa amaCansın Baloncukuumm, iç guveysinden hallice idare ediyoruz
Biz neden tam tersini düşünüyoruzElimin soğudugunu hissediyorum sadece nazom,o hissiyatı bu şekilde tarif edebildim ancak
Çilekte aklı halaAaaaa amabu ne drama ,mağdurum da mağdurum gayet güzeldi sunumun da tarifinde kendine gel
Ne çilek aşkıymış arkadaşÇilekte aklı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?