- 8 Haziran 2013
- 59.946
- 159.602
- 898
Asıl ben teşekkür ederim canımTarif için çok teşekkür ederim,nice birincilik getirecek tariflerin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl ben teşekkür ederim canımTarif için çok teşekkür ederim,nice birincilik getirecek tariflerin olsun
Sedoş sen de ye, iç,keyfine bakEşime bir şey olduğu yok yiyor içiyor uyuyor
İşten geldikten sonra.
![]()
Evet bende öyle yaparım.Sedoş sen de ye, iç,keyfine bak![]()
![]()
Ben dip bucak temizlik yapıyorumTemizlik bitiyor mu ya , abartısız sabah 6 dan şu saate kadar bir çamaşır makinesi bir kurutma makinesi çalışıyor hâlâ da bitmedi.
Diğerlerini söylemek istemiyorum bile![]()
Aynen öyleEvet bende öyle yaparım.
Neden kafamı yorayım
ÖyleAynen öylesonra olan sana oluyor
Bu yarışma daha önce hiç birinciliği olmayanlara yapıldı.Pakay tebrik ederim, ilk birincilik mi?
Evet unutmuşum, teşekkürler.Bu yarışma daha önce hiç birinciliği olmayanlara yapıldı.
Bunu bende anlamıyorum.Kendi evimizde yapıyoruz,biz yiyoruzSedacığım, ben birkaç kez katıldım yarışmaya eşimin haberi bile yok. Erkeklerin her şeyi bilmesi gerekmiyor. Tabi ben çok abartmadım hayatımın merkezine koymadım yarışmayı, yaptığım yemeğin fotoğraflarını çektim sunum yapıp. Yarışma neden sorun oluyor ki aranızda?
Yarın akşam ne yapıyoruz merak edenler var mı
Yasaklarla dolu bir kategoriye hazır mısınız![]()
Abla onun canı sıkılıyor.Bunu bende anlamıyorum.Kendi evimizde yapıyoruz,biz yiyoruzSadece fotoğraf çekip paylaşıyoruz.
Bunu yıllardır sorun yapan çok oldu.
Özellikle eşleri sorun yapanlar oldu![]()
Nevoş sen den bir müddet daha izin istiyorumYarın akşam ne yapıyoruz merak edenler var mı
Yasaklarla dolu bir kategoriye hazır mısınız![]()
Ama dikkatli ol çok sinirlendi tıp sonu kötü olmasın.Abla onun canı sıkılıyor.
Ondan evde ben varım zaten benle
didişiyor.
işten eve evden işe
Başka sosyal bir etkinlik yok ondan da olabilir.
Normal ev gezmesi falan yemek davetlerini o izinli olduğunda yapıyoruz.
Tabi ki canım ne zaman kendini iyi hissedersenNevoş sen den bir müddet daha izin istiyorum![]()