Oradan bir tarif bulalım değil miAslen nerelisiniz?
Hatta eniştemiz nereli onun memleketten olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oradan bir tarif bulalım değil miAslen nerelisiniz?
İzmir. Lokma dökem bariAslen nerelisiniz?
Bacak kızarmış olsun ama ,well doneAşağı saksonya usulü kremalı hınzır bacağı nasil
İzmir köftesi yap derdim de Bacikom illa da bilindik olmasın diyorİzmir. Lokma dökem bari
Evet aşkom bende çok yavaş veriyorum.Benim değerler daha tam olarak düzelmedi aşkom ,o yüzden çok hızlı veremiyorum zaten biliyorsun bizim için olduğumuz kiloyu sabit tutabilmek bile başarı
Hınzır mı, onu sen bile yeme bacım.Aşağı saksonya usulü kremalı hınzır bacağı nasil
Bilinmeyen bir seyi nasil bilebilip yapabilirimkineİzmir köftesi yap derdim de Bacikom illa da bilindik olmasın diyor![]()
Az bilelimBilinmeyen bir seyi nasil bilebilip yapabilirimkine
Soru diye buna derimBilinmeyen bir seyi nasil bilebilip yapabilirimkine
Pişi gibi bişi işteİzmir köftesi yap derdim de Bacikom illa da bilindik olmasın diyor![]()
Teşekkür ederimBu es konusu fazla uzamadi mi? Yani ne alaka orayı hâlâ anlamış değilim, adam işte diil mi, gündüz yap cek at, adama ne? Aksam da ne guzel karni doyar, neden konu oluyor bu aranizda?ha sorun başkadır, sen telefon ve sosyal medya hastasisindir, adam da eh yeter diyordur, orası başka ama bu yarisma bir sorun yaratmaz ki
Pakay gönülden tebrik ederim, umarım beni yanlış anlamamissindir. Sunumun fevkalade idi
![]()
Valla ben yemiyorum da, allan cezası esim geçen alisveris yaparken salamini almis yanlışla, bi baktım löp löp coluk cocuk yiyor, paketi bi aldim elime görmez olaydım, 1 hafta karınları ağrıdı avzfHınzır mı, onu sen bile yeme bacım.![]()
Dini boyutuna girmiyorum ama tamamen bakteri üreten ve bünyeyi mahveden bir hayvan olduğunu okumuştum.Valla ben yemiyorum da, allan cezası esim geçen alisveris yaparken salamini almis yanlışla, bi baktım löp löp coluk cocuk yiyor, paketi bi aldim elime görmez olaydım, 1 hafta karınları ağrıdı avzf
Ben de öyle aşkom ,çok şükür Amman düzeldi ise .Kisti de ihmal etme aşko .Evet aşkom bende çok yavaş veriyorum.
Ben aslında birde sağlık için vermek istiyorum.
Lenflerim sorumlu çıkmıştı birde çikolata kisti yeniden oluştu.
Onlar için kilo vermem gerekiyordu.
Çok şükür lenfler toparladı.
Kanım hiç yükselmiyor.
Ondan galiba çok hızlı veremiyorum ya da Spor yaptığımız için kas yapıyoruz![]()
Aşko rahmi aldırdım yine kurtulamadım.İnsaallah daha fazla büyümez.O sebeple dikkat etmem gerekiyor.Ben de öyle aşkom ,çok şükür Amman düzeldi ise .Kisti de ihmal etme aşko .
Benim de ne kan ne vitaminler normal ilaçlarla yükselmiyor iğne verdi bana hepsi için yaptırdım.
Aynen kas da yapıyoruz .
Ne yapalım artık kendi hızımızda ilerleriz biz de![]()
Dur kız, ortalık karışık. Şampiyon geriden okuya okuya geliyor.
DiyarbekirOradan bir tarif bulalım değil mi
Hatta eniştemiz nereli onun memleketten olsun![]()
![]()
İç sesimBilinmeyen bir seyi nasil bilebilip yapabilirimkine