- 19 Nisan 2022
- 4.548
- 51.522
- 458
Access bi kontrol etsin ona göre pıtı pıtı damlarızBen de bir düşünmedi değil yani!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Access bi kontrol etsin ona göre pıtı pıtı damlarızBen de bir düşünmedi değil yani!
Olsun yaklaşık 25 gün süre oluyor, o zamana kadar yetiştirirsin tarifiBenim biraz elim ağır kfjfjfjgjgj![]()
Yok yaaa neler yapıyo lahmacunlar falan ben şahidimBu kadar lafa katılman şart oldu
Ne çok, yemek yapamadığını iddia eden hayranların varmış![]()
Bdhdhfhfhfhfjf teşekkür ederim zaten anca yetişir nfjfjfngOlsun yaklaşık 25 gün süre oluyor, o zamana kadar yetiştirirsin tarifi![]()
Tamam artık bizimleYok yaaa neler yapıyo lahmacunlar falan ben şahidim![]()
accessdenied ana yüreği yine kıyamadım zorbalanmana
![]()
Hepimiz burada olursak kovarlar bizi en son.Access bi kontrol etsin ona göre pıtı pıtı damlarız![]()
Bdhdhdhdhdhdhd hayal gücü bi kere yemeğin olmazsa olmazı yoksa yoğurt kesildi diye herkes söyler hdjfjfjfjfjBulut gibi görünen beyazlıklar geldi aklıma…
Olsun yaklaşık 25 gün süre oluyor, o zamana kadar yetiştirirsin tarifi![]()
Yok yaaa neler yapıyo lahmacunlar falan ben şahidim![]()
accessdenied ana yüreği yine kıyamadım zorbalanmana
![]()
Soğanı annem doğrar aşkım biliyosun bazı kurallarım var yemek yaparkenDepresif Penguen Kızım bi yemeği 25 günde mi yabcaz saçmalama, bi gün soğan doğrarsın, bi gün salçasını kavurursun ndndn bence şansımız var
O zaman anneniz gelsinSoğanı annem doğrar aşkım biliyosun bazı kurallarım var yemek yaparken![]()
Ayyy ayşe kiiiim
O haksız rekabete girer anneciğim harika yemekler yaparO zaman anneniz gelsin![]()
Depresif Penguen Sultan kuralları. Başka ne kuralların vardı?Soğanı annem doğrar aşkım biliyosun bazı kurallarım var yemek yaparken![]()
Bize bir şeyler öğretirO haksız rekabete girer anneciğim harika yemekler yapar![]()
jdjfjfhfjfj söylemem Nevreste beni konudan engellerDepresif Penguen Sultan kuralları. Başka ne kuralların vardı?![]()
Ayşe de Fatma de, hiç sorun etmem böyle de şeker bi insanım
Evet yöresel ama az bilinen tarifler olması lazımAyşe de Fatma de, hiç sorun etmem böyle de şeker bi insanımyöresel yemek mi yapıcaz şimdi?
Evet Ayşecim. Bak havaya girdim bile. Fazla bilindik olmayan yöresel yemek yapacakmışız.Ayşe de Fatma de, hiç sorun etmem böyle de şeker bi insanımyöresel yemek mi yapıcaz şimdi?
Site güncelleme mi yaptı bilmiyorum,yazı Puntolari çok küçüldü. Kör olmadan okumaya çalışıyorumOlsun sorun değil, görmediğini anladım![]()