Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Noluyor gene neyi bilmiyom acep

İyiyim minnoşum sağol sen nasılsın
Anasayfa durumlarından ve konulardan çıkmayan bir üye ile ilgili ablam. Theknack vardı, onun bir çok üyeliği varmış. Kendi yazıp, kendi oynuyormuş
Fake konular açıp, ortalığı karıştırıyormuş

Bir konusunda ne güzel dertler var yazmıştım da beğenmedim atmıştı

İltihaplı romatizmam hayatımın pikini yaptı canım ...doktor nereye mr çekse iltihapla karsilasiyoruz

Şuan tetkikler yapılıyor iğne için uygun hasta miyim diye
Minnoşum o kadar ltihaplı bir durum varsa mutlaka iğneye karar verirler herhalde.
Şükür abla iyiyim sen nasılsın torun kız nasıl
Bende iyiyim sağol,onlarda iyiler sağol ufaklık büyüyor işte
Günaydınlar herkese
Günaydınlar yasocum
Biliyorum onu hamileydi,odamı fake çıktı yanii bebek yok yani anaaaa bir ara üyelik iptalide yaptırmıştı sonra gene geldi hatta.

Belde dizde kalçada çıktı sırttaki ağrılar da muhtemelen ondan çünkü iltihabın verdiği zarar rontgende gözüküyor
Tam acıya odaklanıyorum güldürüyosun
Hayat böyle be bonus

İnternet ye sıkıntı var 3 er 5 er gonderiyor

Bu defa bir üye şüphelerini yönetime bildirmiş. Cumartesi sabahı emmi yazdı theknack’in durumuna. 2016’dan beri değişik nicklerle gelip, saçma sapan konular açıp, sözde duyar kasıyormuş
Emmi 1-1 buçuk saat o yorumu tuttu, sonra kaldırdı. İfşa etti yani

Neler olmuş yahu öyle,ilk gördüğümde hamileyim bekarım diye yazmıştı,sonra evlendik dedi.

Neler olmuş yahu öyle,ilk gördüğümde hamileyim bekarım diye yazmıştı,sonra evlendik dedi.
Avukat olduğunu söylemiş, danışmak isteyenlere cevap vermemekle birlikte, en son danışmanlık ücretimi verin, ilgileneyim tarzında bir yorum yapmış duvarında. Sonra yalanlarının ortaya çıkacağını anlayınca, üyeliğinin iptalini istemiş.
O ara emmiye durum bildiriliyor ve emmi araştırmaya başlıyor. 1’den fazla üyelikle yorumlar yapıyormuş

Yok artık yani bide ücret istemiş ilk iptalide demek ki bundan dolayıymış
Kim bildirdiyse iyi yapmış aferin ona .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…