İyiyim bende ablaam teşekkür ederim piremses derken kedimden mi bahsettin acabasıı cunku cocugum henuz yokk yada allah soyletmişte olabilir inşallah oyledırde tez zamanda bir prenses gelir saglıklaa
Bugun ara ara gelen öksürüğüm var acaba soguk su içtiğim için mi oldu bi kac gun once içmiştim yoksa covid midir baskada hıc bı belirtim yok bogazım falanda agrımıyo sadece arada öksürük bide sag gogus kafesım tarafımda bınhassasıyet var
İyiyim bende ablaam teşekkür ederim piremses derken kesimden mi bahsettin acabasıı cunku cocugum henuz yokk yada allah soyletmişte olabilir inşallah oyledırde tez zamanda bir prenses gelir saglıklaa
Bugun ara ara gelen öksürüğüm var acaba soguk su içtiğim için mi oldu bi kac gun once içmiştim yoksa covid midir baskada hıc bı belirtim yok bogazım falanda agrımıyo sadece arada öksürük bide sag gogus kafesım tarafımda bınhassasıyet var