Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o kadar da değil de yani kadın yemek yemiyormuş. yemeyince kilo vermiş, yüzü gözü çökmüş ama hafızası yerinde yani. serumla 3-5 gün beslense toplar bence kendini.
abla ben pek bilmiyorum ama klasik ihtiyar hastalıkları işte. zaten yatıyordu 2 senedir. felç bi şey yok ama. bi gün düştü. bi daha da korktu kalkmadı. beni baksınlar mantığı ile 2 senedir yatıyor sadece.
o kadar da değil de yani kadın yemek yemiyormuş. yemeyince kilo vermiş, yüzü gözü çökmüş ama hafızası yerinde yani. serumla 3-5 gün beslense toplar bence kendini.
abla ben pek bilmiyorum ama klasik ihtiyar hastalıkları işte. zaten yatıyordu 2 senedir. felç bi şey yok ama. bi gün düştü. bi daha da korktu kalkmadı. beni baksınlar mantığı ile 2 senedir yatıyor sadece.
Yine şehzademi oyuna getirdim
Bu tatlı kaşığı ile ufak çapta bir aşk yaşadım ve bunu şehzademe gösterdim.
Dilinden “A” harfi çıktığı anda almış olabilirim