Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Bu hafta yemekler demek ki, yönetime rica etsem haftaya pasta olsa🙄
Gerçi keşke bu yarışma tatlı ya da pasta olsaydı, p.tesi 49'um, herkesten bol bol tatlı pasta istiyorum 🤣🤣🤣🤣
Ablam sırası var:)Tatlıda yapacağız ama bu hafta değil :)
Maşaallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin:60:Birlikte daha nice mutlu yıllar geçiririz inşaallah:60:

Ablam sırası var:)Tatlıda yapacağız ama bu hafta değil :)
Maşaallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin:KK60:Birlikte daha nice mutlu yıllar geçiririz inşaallah:KK60:
İnşallah valla bu kadar tatlıya 49'u gördüysem🤣
Kızım pasta yapacak, ne'li istersin dedi, sen kremayı meyveleri hazırla ben yerken birleştiririm dedim🤣 Tatlı deyince bile gözüm dönüyor🤣🤣🤣

İnşallah valla bu kadar tatlıya 49'u gördüysem🤣
Kızım pasta yapacak, ne'li istersin dedi, sen kremayı meyveleri hazırla ben yerken birleştiririm dedim🤣 Tatlı deyince bile gözüm dönüyor🤣🤣🤣
Ohhhh daha ne olsun maşaallah kızında pastayı yapacakmış:KK60:
Tatlı sevmeyen kadın var mı acaba:KK70:

Ohhhh daha ne olsun maşaallah kızında pastayı yapacakmış:KK60:
Tatlı sevmeyen kadın var mı acaba:KK70:
Yoktur değil mi:))
Bizde hamur işi de çok yeniyor, kimisi yapar buzluğa atar veya kavanozlara koyar haftalarca yenir, bizde sanki evde yamyamlar var gibi🤣
Daha fırından çıkarken tepsinin yarısı bitiyor, hiç bilmem yapayım da buzluğa atayım fırsat vermiyorlar ki, gün aşırı da yaparım aslında😬

Kendime sanayi tipi fırın bakacağım sonunda🙄

Bizde hamur işi de çok yeniyor, kimisi yapar buzluğa atar veya kavanozlara koyar haftalarca yenir, bizde sanki evde yamyamlar var gibi🤣
Daha fırından çıkarken tepsinin yarısı bitiyor, hiç bilmem yapayım da buzluğa atayım fırsat vermiyorlar ki, gün aşırı da yaparım aslında😬

Kilo yapmıyorsa afiyet bal şeker olsun:KK45::KK19:
Benimkilerde öyle:)
Eskisi gibi değil şimdi ne yapsam bitiyor:)

Kilo yapmıyorsa afiyet bal şeker olsun:KK45::KK19:
Benimkilerde öyle:)
Eskisi gibi değil şimdi ne yapsam bitiyor:)
Ayıptır söylemesi kilo yapmıyor😬
O kadar karbonhidrata evdekiler çöp adam gibi, ben de boy yok o yüzden kilom normal görünüyor ama eşimle kız uzun, kızım spor yapıyor geçen gelmiş anne karın kaslarıma bak dedi, karnını göremiyorum ki kasını göreyim dedim🤣🤣🤣

Gün aşırı mı?🤔
Emin misin ablam?🤔
Evinin mutfağı nerede biliyor musun?🤔

Back
X