- 22 Temmuz 2017
- 45.714
- 135.246
- 598
Amin cancağzım, cümlemize inşallahAh cancağızım, Allah kolaylık versin sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cancağzım, cümlemize inşallahAh cancağızım, Allah kolaylık versin sana![]()
Amin cancağızımAmin cancağzım, cümlemize inşallah![]()
Gelldimmmm
İl il dolaşıp yapıyım en iyisiHer yerde yap![]()
Teşekkür ederim kızlar
Gezelim,görelim,yiyelimİl il dolaşıp yapıyım en iyisi![]()
Tamam canımTeşekkür ederim kızlarşimdilik seyirciyim.tarif alıp yapmamak istemiyorum
![]()
En sevdiğimGezelim,görelim,yiyelim![]()
İlk olunca gerilmen normalEfendim resmen başvurmuş tarifimi almış durumdayım ...ve sağolsun anksiyetem kafama oturdu konusup duruyor sanki tüm sayfa bana oturmaya gelecekmiş gibi gerginim.... Hangi tabak, hangi servis kullansam acaba düşün kızım düşün![]()
En sevdiğim![]()
Bakıyorum kız bakmam mi?İlk olunca gerilmen normalRahat ol,sunumlara bak,araştır. Şimdiden basarilar
![]()
Aldigin tarifin sunumlarindan sana en güzel geleni kendi beğenini de katıp yaparsinBakıyorum kız bakmam mi?
sanki tüm sayfa bana oturmaya gelecekmiş gibi
Temizlik yapıyordum.
BursalılıquePideli köfte mi yapıyorsun![]()
Eyvah yandın sen pinkiEfendim resmen başvurmuş tarifimi almış durumdayım ...ve sağolsun anksiyetem kafama oturdu konusup duruyor sanki tüm sayfa bana oturmaya gelecekmiş gibi gerginim.... Hangi tabak, hangi servis kullansam acaba düşün kızım düşün![]()
Ellerine sağlıkTemizlik yapıyordum.Şimdi gördüm seni.
Ara verdikçe bakıyorum kadınlar kulübüne.
Cam silmeye başladım. Kaç gündür sildim. Bugün bitirdim.
İnşallah katılmayı düşünüyorum .
![]()