Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Antep fıstığım@-cantanem- Seninki efsane olmuştu lakin fasulyesin diye diğer beğendiklerime verdim.![]()
Kankalarım bana oy vermiyor demem artık.![]()
Çok teşekkür ederim canımİyi geceler hanımlar , hayırlı olsun herkes için oylamaben de oyumu kullandım, fasulye mi değil mi diye bakmadım ,en beğendiğim 2 tarife verdim oylarımı @-cantanem- ve @Nevreste 'ye
hem tarifleriniz ,hem sunumlarınız çok güzeldi ,fikir oldu bana ,yapacağım mutlaka ikinizin tarifini de
![]()
Ben de çok teşekkür ederim canımÇok teşekkür ederim canımmutlaka denemelisin. Senin tarifin de başarılıydı
emeğine sağlık
![]()
Çok teşekkür ederim canımİyi geceler hanımlar , hayırlı olsun herkes için oylamaben de oyumu kullandım, fasulye mi değil mi diye bakmadım ,en beğendiğim 2 tarife verdim oylarımı @-cantanem- ve @Nevreste 'ye
hem tarifleriniz ,hem sunumlarınız çok güzeldi ,fikir oldu bana ,yapacağım mutlaka ikinizin tarifini de
![]()
Rica ederim canım, çok güzeldi sunumunÇok teşekkür ederim canım![]()
Tarif kolay olunca sunumun daha iyi olmasını istedimRica ederim canım, çok güzeldi sunumun![]()
Kuzucuuuum günaydınGünaydın![]()
Oylama yarınO sebeple en erken 00:00 olmalı
![]()
Günaydın balım boregimGünaydın canlar![]()
Rica ederim canımBen de çok teşekkür ederim canımdeneyeceğim mutlaka, çok hoş bir sunum ,ben de kereviz salatası yaparım ama portakalı kase olarak kullanmak çok iyi fikir
![]()
Günaydın bitanem@Elhan![]()