- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Aaa ne güzelEvet canım ablam kendisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ne güzelEvet canım ablam kendisi![]()
O zaman kışın bende kurtulamazO benden daha becerikli de şu an zamanı yok tarlaya gidip incir topluyoryoksa bayılır böyle şeylere
![]()
Bende dizi gibi hatta diziden daha çok sarıyor. Entrika var heyecan var aksiyonu bolHayırlı akşamlarnasıl alışmışım ya çıkamıyorum bir türlü eskiden iş bitsede dizi izlesek şimdi iş bitsede kk girsem diyorum
![]()
Aynen ya bazen eşim bile şikayetçi oluyor hiç çıkmıyorsun ordan diyorBende dizi gibi hatta diziden daha çok sarıyor. Entrika var heyecan var aksiyonu bol![]()
Bizde de aynı sorun var başlıcam senin kk na diyorAynen ya bazen eşim bile şikayetçi oluyor hiç çıkmıyorsun ordan diyor![]()
Aynı benBizde de aynı sorun var başlıcam senin kk na diyornapayım bir sürü dedikodu var eğlence de var TV bile vermiyor buradaki heyecanı
![]()
Aynı benhaklısın valla
![]()
Bana destek olursun artıkTamamdırgazan mübarek olsun
![]()

Demek ablanı sen alıştırdınablamı da alıştırdım benden çok bakıyor şimdi
Allah verede eniştemle papaz olmaya
![]()
Ay evet bazen denk geliyoruz onunlaablamı da alıştırdım benden çok bakıyor şimdi
Allah verede eniştemle papaz olmaya
![]()
Ayıp ediyorsun her zamanBana destek olursun artık![]()
Zamanla alışıyorlarAynen ya bazen eşim bile şikayetçi oluyor hiç çıkmıyorsun ordan diyor![]()
Tamam anlaştıkAyıp ediyorsun her zamanmerak etme 2 naz eder kandırız
![]()
İnşallah sadece alışır ablaZamanla alışıyorlar![]()
Gelir o her yerde parmagı var onunDemek ablanı sen alıştırdın
Peki önce o buralara geldi,sen neredeydin![]()