Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 1.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    566
  • Anket Kapalı .
Geçer inşaallah benimde gıcığım arttı,sürekli burnum kaşınıyor.Öksürük,hapşuruk😏Korona var zannedecekler😏
Biz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yoktur :dua:

Şunu yapmış olabilirim.Ben eşimden 1 ekmek istesem 3 tane alıyor.Şimdi bu kış hazırlığında adamı harekete geçirdim duramıyor😂
Ya ne yapalım 17 yıl sonunda ilk kez yaz tatilini evimizde geçirdik.Tayin derdi yok,taşınma derdi yok,ailemi gidip göreyim derdi yok😂Yapıyordum yine ama bu kadar değil😂
sağlıkla huzurla yap da yorgunluk geçer 😍

Biz test yaptırdık eşimle bugün valla bilemedik inşallah sonuç negatif çıkar insalah sizde de bir şey yoktur :dua:
Geçmiş olsun canım ☹️İnşaallah olmaz:/Yok benimki allerji havalardan:(
Eşim 2 -3 gün önce yaptırdı.Negatif öıktı,onda yoksa bende olamaz😂

Şimdi de kalıptan çıkaramıyorum tatlıyı daha başıma ne gelecek kimbilir ama olsun yani katılıcam yarışmaya :KK51:

Çok sağ olun hanımlar inşallah bi şey çıkmaz bakalım :KK200:

Ama seninki bomba olmuş yaa çikolata şöleni :KK200: bi aksilik yaşadıysan da görsele hiç yansımamış harika duruyor :KK53:
Ya teşekkür ederim canım 🥰 inan çok zordu dünden beri dolapta ama çok çabuk erimeye başladı dilimlerken devrildi falan ama çok şükür bitti beğenmene sevindim 😘

Şunu yapmış olabilirim.Ben eşimden 1 ekmek istesem 3 tane alıyor.Şimdi bu kış hazırlığında adamı harekete geçirdim duramıyor😂
Ya ne yapalım 17 yıl sonunda ilk kez yaz tatilini evimizde geçirdik.Tayin derdi yok,taşınma derdi yok,ailemi gidip göreyim derdi yok😂Yapıyordum yine ama bu kadar değil😂
Benim eşim de sırf bu cuma pazara çıkmayı hayal ediyor biber azmış 😂

Back
X