Fazlası bile olur:)Sen öyle diyorsan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazlası bile olur:)Sen öyle diyorsan![]()
Sen köydesin sende daha çok vardırYaniii olabilirdi aslinda hemen acık adresimi atiyorum![]()
![]()
![]()
Bizimde bugün düğün vardı,iptal etmişler hatta dün kına sonrası evin baheçesinde düğün yapmışlar.Tabi bize söylemediler:)Eki Görüntüle 2685377 covid tedavisi görürken gitmiş
Bak heleee cevaplaraTekrar kilo almak istiyorsan yiyebilirsin tabi ki![]()
Yok kiz bizim köy havali köylerden paris gibi düşün hem pahali hem sosyete kimsecikler yapmiyo eskiler yapiyo sadeceSen köydesin sende daha çok vardır![]()
Abartmayalim abla butun sene çalışanlar Zor 75-80 alıyor. inandırıcı olsunFazlası bile olur:)
Ortam olur yapılmaz mı ya:)Bak heleee cevaplara
Yok kiz bizim köy havali köylerden paris gibi düşün hem pahali hem sosyete kimsecikler yapmiyo eskiler yapiyo sadece![]()
80 zor yani değil mi:/Abartmayalim abla butun sene çalışanlar Zor 75-80 alıyor. inandırıcı olsun![]()
O senden çalışkan bize pasta bile yaptı
Biraz calistiysan 70 alirsin canimAbartmayalim abla butun sene çalışanlar Zor 75-80 alıyor. inandırıcı olsun![]()
ortam var ama hazirida seviyok yaniOrtam olur yapılmaz mı ya:)
Köy işi zor ya:)İş bitmiyor zaten:)
Evet hem çocuklu hem hamile hemde pasta yapar maymunO senden çalışkan bize pasta bile yaptı![]()
Ne yapıyorsunuz kurutuyor musunuz?ortam var ama hazirida seviyok yani
Ama şu bir haftadır yıldım incir toplamaktan suratim araplara döndü
2.yarismaya katılacak oyle konustuk hattaO senden çalışkan bize pasta bile yaptı![]()
Maşaallah çok çalışkanEvet hem çocuklu hem hamile hemde pasta yapar maymun![]()
Sorular bildiğim yerden gelirse neden olmasin80 zor yani değil mi:/
Hadi inşaallah bekliyorum
Olumsuz düşünmeSorular bildiğim yerden gelirse neden olmasinhele bizim bölümde 75 ile atıyordu en son alan dahil tabi bu sene bakayım kac kişi kac puanla almış ,alan zor olunca 75 i bulan az oluyor
![]()
Selam canım