Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.341 HanimKelesimiGetir .!.: Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada Genişletmek için tıkla... Burdayım inşallah ablacım
HanimKelesimiGetir .!.: Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada Genişletmek için tıkla... Burdayım inşallah ablacım
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.342 HanimKelesimiGetir .!.: Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada Genişletmek için tıkla... Ben bir daha bulaşmicam söz Gerçekten maalesef kadının yorumlarına sinir oldum
HanimKelesimiGetir .!.: Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada Genişletmek için tıkla... Ben bir daha bulaşmicam söz Gerçekten maalesef kadının yorumlarına sinir oldum
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.468 105.749 798 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.343 HanimKelesimiGetir .!.: Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada Genişletmek için tıkla... Ohh işte bu en güzel tarafı abla
HanimKelesimiGetir .!.: Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada Genişletmek için tıkla... Ohh işte bu en güzel tarafı abla
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.344 HanimKelesimiGetir .!.: Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada Genişletmek için tıkla... Ama bir geldin hemen dağılın dedin ya süperdin
HanimKelesimiGetir .!.: Bu çok güzeldi zaten kremayı koyunca bir anda dağıldı gitti,tadı güzeldi beaaa afiyetle mideye indirmiştim Valal dikkat et bir anda güme gidersin gidicdisin bencede durum onu gösteriyor Aferin beni kızıma,uslu uslu dur burada Genişletmek için tıkla... Ama bir geldin hemen dağılın dedin ya süperdin
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.345 Gizemm0 .!.: İşte cnm neyse boşver onu kuzum proluk almış kendince herkese saldırıyor Sen napion bacı Genişletmek için tıkla... İyi bacı valla şükür mügeyi izliyorum bi yandan bi yandan da burdayım işte
Gizemm0 .!.: İşte cnm neyse boşver onu kuzum proluk almış kendince herkese saldırıyor Sen napion bacı Genişletmek için tıkla... İyi bacı valla şükür mügeyi izliyorum bi yandan bi yandan da burdayım işte
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.346 Evva ahir .!.: İyi bacı valla şükür mügeyi izliyorum bi yandan bi yandan da burdayım işte Genişletmek için tıkla... Bende bugün açtım Müge yi şimdi nolmus bu kıza
Evva ahir .!.: İyi bacı valla şükür mügeyi izliyorum bi yandan bi yandan da burdayım işte Genişletmek için tıkla... Bende bugün açtım Müge yi şimdi nolmus bu kıza
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.347 Gizemm0 .!.: Bende bugün açtım Müge yi şimdi nolmus bu kıza Genişletmek için tıkla... Ölmüş malesef adam döverek bayıltmış canlı yayında paylaşmış sonrada öldürmüş işte ah be ne işiniz var öyle yerlerde
Gizemm0 .!.: Bende bugün açtım Müge yi şimdi nolmus bu kıza Genişletmek için tıkla... Ölmüş malesef adam döverek bayıltmış canlı yayında paylaşmış sonrada öldürmüş işte ah be ne işiniz var öyle yerlerde
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.049 214.152 1.423 60 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.348 Evva ahir .!.: Burdayım inşallah ablacım Genişletmek için tıkla... Tamamdır kuzum Gizemm0 .!.: Ben bir daha bulaşmicam söz ☺ Gerçekten maalesef kadının yorumlarına sinir oldum Genişletmek için tıkla... Görmezden geleceksin sadece Blue_Perii .!.: Ohh işte bu en güzel tarafı abla Genişletmek için tıkla... Kesinlikle midede bayram etti Gizemm0 .!.: Ama bir geldin hemen dağılın dedin ya süperdin Genişletmek için tıkla... Olması gerekeni yaptım sadece kşmse ceza alsın istemem açıkcası.
Evva ahir .!.: Burdayım inşallah ablacım Genişletmek için tıkla... Tamamdır kuzum Gizemm0 .!.: Ben bir daha bulaşmicam söz ☺ Gerçekten maalesef kadının yorumlarına sinir oldum Genişletmek için tıkla... Görmezden geleceksin sadece Blue_Perii .!.: Ohh işte bu en güzel tarafı abla Genişletmek için tıkla... Kesinlikle midede bayram etti Gizemm0 .!.: Ama bir geldin hemen dağılın dedin ya süperdin Genişletmek için tıkla... Olması gerekeni yaptım sadece kşmse ceza alsın istemem açıkcası.
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.349 HanimKelesimiGetir .!.: Tamamdır kuzum Görmezden geleceksin sadece Kesinlikle midede bayram etti Olması gerekeni yaptım sadece kşmse ceza alsın istemem açıkcası. Genişletmek için tıkla... Bir iki cevap veren olmuş ama tutuyorum kendimi
HanimKelesimiGetir .!.: Tamamdır kuzum Görmezden geleceksin sadece Kesinlikle midede bayram etti Olması gerekeni yaptım sadece kşmse ceza alsın istemem açıkcası. Genişletmek için tıkla... Bir iki cevap veren olmuş ama tutuyorum kendimi
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.350 Evva ahir .!.: Ölmüş malesef adam döverek bayıltmış canlı yayında paylaşmış sonrada öldürmüş işte ah be ne işiniz var öyle yerlerde Genişletmek için tıkla... Ay inanamıyorum allahım ne acı yazık ya
Evva ahir .!.: Ölmüş malesef adam döverek bayıltmış canlı yayında paylaşmış sonrada öldürmüş işte ah be ne işiniz var öyle yerlerde Genişletmek için tıkla... Ay inanamıyorum allahım ne acı yazık ya
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.049 214.152 1.423 60 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.351 Gizemm0 .!.: Bir iki cevap veren olmuş ama tutuyorum kendimi Genişletmek için tıkla... Tutacan işte hakaret yoksa görmezden gel. İlk yıllarda bana sen erkeksin diyen bile olmuştu yani.
Gizemm0 .!.: Bir iki cevap veren olmuş ama tutuyorum kendimi Genişletmek için tıkla... Tutacan işte hakaret yoksa görmezden gel. İlk yıllarda bana sen erkeksin diyen bile olmuştu yani.
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.352 HanimKelesimiGetir .!.: Tutacan işte hakaret yoksa görmezden gel. İlk yıllarda bana sen erkeksin diyen bile olmuştu yani. Genişletmek için tıkla... Hakaret yok ama Gerçekten yorum yaptığıma utandım ya neyse bosverelim sen yaprtın mı yemeğini canım
HanimKelesimiGetir .!.: Tutacan işte hakaret yoksa görmezden gel. İlk yıllarda bana sen erkeksin diyen bile olmuştu yani. Genişletmek için tıkla... Hakaret yok ama Gerçekten yorum yaptığıma utandım ya neyse bosverelim sen yaprtın mı yemeğini canım
Gulumse24 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 26.658 102.442 598 39 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.353 Gizemm0 .!.: Gunaydınnn bayanlar Genişletmek için tıkla... Günaydın gizem erzurumu terki diyarmi eyledin kız şimdi nerdesin alışa bildinmi gittiğin yere canım
Gizemm0 .!.: Gunaydınnn bayanlar Genişletmek için tıkla... Günaydın gizem erzurumu terki diyarmi eyledin kız şimdi nerdesin alışa bildinmi gittiğin yere canım
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.354 Nevreste nerdesin güzellik
Gizemm0 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2019 5.735 14.697 248 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.355 Gulumse25 .!.: Günaydın gizem erzurumu terki diyarmi eyledin kız şimdi nerdesin alışa bildinmi gittiğin yere canım Genişletmek için tıkla... kuzum izmirdeyim şükür iyi gidiyor hayat sonunda kurtuldum o buz Erzurum’dan
Gulumse25 .!.: Günaydın gizem erzurumu terki diyarmi eyledin kız şimdi nerdesin alışa bildinmi gittiğin yere canım Genişletmek için tıkla... kuzum izmirdeyim şükür iyi gidiyor hayat sonunda kurtuldum o buz Erzurum’dan
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.356 Tarifler gelsin dün çok heyecanlıydı
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.716 615.383 1.423 Malatya 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.357 Gizemm0 .!.: Nevreste nerdesin güzellik Genişletmek için tıkla... Buradayım canım
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.049 214.152 1.423 60 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.358 Gizemm0 .!.: Hakaret yok ama Gerçekten yorum yaptığıma utandım ya neyse bosverelim ☺☺ sen yaprtın mı yemeğini canım Genişletmek için tıkla... Aynen sıkıntı olmasın sonra.. Yemek yok daha bilmiyırum ne yapacağım eşimde pek istemedi ama bişiler hazırlarım yine
Gizemm0 .!.: Hakaret yok ama Gerçekten yorum yaptığıma utandım ya neyse bosverelim ☺☺ sen yaprtın mı yemeğini canım Genişletmek için tıkla... Aynen sıkıntı olmasın sonra.. Yemek yok daha bilmiyırum ne yapacağım eşimde pek istemedi ama bişiler hazırlarım yine
Gulumse24 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 26.658 102.442 598 39 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.359 Gizemm0 .!.: kuzum izmirdeyim şükür iyi gidiyor hayat sonunda kurtuldum o buz Erzurum’dan Genişletmek için tıkla... Aşk ola elede demeyeydin ama haklısın sevindim senin adına Erzurum'dan sonra İzmir pek memnun etmiştir seni ins Allah yeni hayatın sana istediğin güzellikleri nasip etsin canım
Gizemm0 .!.: kuzum izmirdeyim şükür iyi gidiyor hayat sonunda kurtuldum o buz Erzurum’dan Genişletmek için tıkla... Aşk ola elede demeyeydin ama haklısın sevindim senin adına Erzurum'dan sonra İzmir pek memnun etmiştir seni ins Allah yeni hayatın sana istediğin güzellikleri nasip etsin canım
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 9 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.360 Gulumse25 .!.: Bugün millet nerde sesleri çıkmıyor dün akşam yoruldular galiba o elbiseleri taşırken kolay değil yarım tonluk elbise taşımak Genişletmek için tıkla... Onlar bizim Afif halimiz di canım
Gulumse25 .!.: Bugün millet nerde sesleri çıkmıyor dün akşam yoruldular galiba o elbiseleri taşırken kolay değil yarım tonluk elbise taşımak Genişletmek için tıkla... Onlar bizim Afif halimiz di canım