E Efruzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ocak 2019 4.540 19.926 308 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.921
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.922 -cantanem- .!.: Ne ara bitti ve tekrar başladı Canfeb ile fena giriştiniz bu sefer. İnşaallah emeğimizin karşılığını alırsınız Genişletmek için tıkla... başaracağız inşallah Epey yorucu olacak ama sonu güzel biter umarım
-cantanem- .!.: Ne ara bitti ve tekrar başladı Canfeb ile fena giriştiniz bu sefer. İnşaallah emeğimizin karşılığını alırsınız Genişletmek için tıkla... başaracağız inşallah Epey yorucu olacak ama sonu güzel biter umarım
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.873 698 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.923 Ozlemesra .!.: Son dakikaların insanı Minik Duduklu Tencere Genişletmek için tıkla... Çok heyecanli oluyor aklım hep buradaydı bütün gün Eşimde emekli adamlar herşeye karışır ya mutfakta onun gibi döndü durdu etrafımda en son kaynana sen içeri gitsene bir dedim
Ozlemesra .!.: Son dakikaların insanı Minik Duduklu Tencere Genişletmek için tıkla... Çok heyecanli oluyor aklım hep buradaydı bütün gün Eşimde emekli adamlar herşeye karışır ya mutfakta onun gibi döndü durdu etrafımda en son kaynana sen içeri gitsene bir dedim
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.355 155.073 898 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.924 _CaNanSu_ .!.: başaracağız inşallah Epey yorucu olacak ama sonu güzel biter umarım Genişletmek için tıkla... İnşaallah canım benim Çocuklar nasıllar? Bitti mi temizlik işlerin :)
_CaNanSu_ .!.: başaracağız inşallah Epey yorucu olacak ama sonu güzel biter umarım Genişletmek için tıkla... İnşaallah canım benim Çocuklar nasıllar? Bitti mi temizlik işlerin :)
Dahliadivin Ayar saniyenin peşinde koşmaktır 🕑 Pro Üye 21 Ocak 2018 8.582 21.287 348 32 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.925 -cantanem- .!.: Şimdi tekrar baktım, yok Genişletmek için tıkla... Hmm neydiki tarif digerine benzeyen yani
-cantanem- .!.: Şimdi tekrar baktım, yok Genişletmek için tıkla... Hmm neydiki tarif digerine benzeyen yani
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.926 -cantanem- .!.: İnşaallah canım benim ❤ Çocuklar nasıllar? Bitti mi temizlik işlerin :) Genişletmek için tıkla... iyiler canım çok şükür Görüntülü derslerimiz başladı Ödevlerimizi yapıyoruz bir tek mutfak kaldı Orayıda hallettim mi derslere gömeceğim kendimi Kafayı yemezsem iyidir senin bebişlerin nasıllar
-cantanem- .!.: İnşaallah canım benim ❤ Çocuklar nasıllar? Bitti mi temizlik işlerin :) Genişletmek için tıkla... iyiler canım çok şükür Görüntülü derslerimiz başladı Ödevlerimizi yapıyoruz bir tek mutfak kaldı Orayıda hallettim mi derslere gömeceğim kendimi Kafayı yemezsem iyidir senin bebişlerin nasıllar
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.355 155.073 898 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.927 Dahliadivin .!.: Hmm neydiki tarif digerine benzeyen yani Genişletmek için tıkla... Ravioli
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.928 Dahliadivin .!.: E ben nananin konusunu gormedim actim dememismiydi Genişletmek için tıkla... Manti ile makarnam kesişti Evva ahir .!.: Benim tarifle benziyorlardı üzüldüm ama Nevreste abla ve N Nana haksızlık olmasın diye kaldırdılar ama 4. Yarışmada olacakmış Genişletmek için tıkla... Kız ne benzemesi artık benzemeyi geçmiş kopyasıydı
Dahliadivin .!.: E ben nananin konusunu gormedim actim dememismiydi Genişletmek için tıkla... Manti ile makarnam kesişti Evva ahir .!.: Benim tarifle benziyorlardı üzüldüm ama Nevreste abla ve N Nana haksızlık olmasın diye kaldırdılar ama 4. Yarışmada olacakmış Genişletmek için tıkla... Kız ne benzemesi artık benzemeyi geçmiş kopyasıydı
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.873 698 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.929 Hayırlı olsin ben kaçar
Dahliadivin Ayar saniyenin peşinde koşmaktır 🕑 Pro Üye 21 Ocak 2018 8.582 21.287 348 32 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.930 -cantanem- .!.: Ravioli Genişletmek için tıkla... Nana .!.: Manti ile makarnam kesişti Kız ne benzemesi artık benzemeyi geçmiş kopyasıydı Genişletmek için tıkla... Hee evet benziyodu dogru :)) neyse son yarismada bidaha ugrasmayacaksin
-cantanem- .!.: Ravioli Genişletmek için tıkla... Nana .!.: Manti ile makarnam kesişti Kız ne benzemesi artık benzemeyi geçmiş kopyasıydı Genişletmek için tıkla... Hee evet benziyodu dogru :)) neyse son yarismada bidaha ugrasmayacaksin
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.931 Minik Meleklerim .!.: Ben ne yaptım Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum miniğim Evva ahir oyle de dedi
Minik Meleklerim .!.: Ben ne yaptım Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum miniğim Evva ahir oyle de dedi
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.932 Dahliadivin .!.: Hee evet benziyodu dogru :)) neyse son yarismada bidaha ugrasmayacaksin Genişletmek için tıkla... Herkes 2.haftada ben 4.haftada yarışıyorum, sen daha bana kem gözlü de
Dahliadivin .!.: Hee evet benziyodu dogru :)) neyse son yarismada bidaha ugrasmayacaksin Genişletmek için tıkla... Herkes 2.haftada ben 4.haftada yarışıyorum, sen daha bana kem gözlü de
S Sabr-Sukur-Dua inşaallah'larımızı, çok şüküre döndür Allahim👶🤲 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2018 4.389 10.190 138 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.933 Nana .!.: Herkes 2.haftada ben 4.haftada yarışıyorum, sen daha bana kem gözlü de Genişletmek için tıkla... Hızına yetişemiyoruz
Nana .!.: Herkes 2.haftada ben 4.haftada yarışıyorum, sen daha bana kem gözlü de Genişletmek için tıkla... Hızına yetişemiyoruz
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.355 155.073 898 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.934 _CaNanSu_ .!.: iyiler canım çok şükür Görüntülü derslerimiz başladı Ödevlerimizi yapıyoruz bir tek mutfak kaldı Orayıda hallettim mi derslere gömeceğim kendimi Kafayı yemezsem iyidir senin bebişlerin nasıllar Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin Bende her gün etkinlik, çizgi çalışması harfler ve sayıları tanıma göstermeye çalışıyorum. Fazla da sıkma kendini. Depresyon olarak geri dönmesin. Süreçte malum Ben bile arada çıldırma seviyesine geliyorum Önümüz kış, ne yapacagız hep evde bilmiyorum Çocuklar iyiler. Ufaklık 14 aylık oldu. :)
_CaNanSu_ .!.: iyiler canım çok şükür Görüntülü derslerimiz başladı Ödevlerimizi yapıyoruz bir tek mutfak kaldı Orayıda hallettim mi derslere gömeceğim kendimi Kafayı yemezsem iyidir senin bebişlerin nasıllar Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin Bende her gün etkinlik, çizgi çalışması harfler ve sayıları tanıma göstermeye çalışıyorum. Fazla da sıkma kendini. Depresyon olarak geri dönmesin. Süreçte malum Ben bile arada çıldırma seviyesine geliyorum Önümüz kış, ne yapacagız hep evde bilmiyorum Çocuklar iyiler. Ufaklık 14 aylık oldu. :)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.935 -cantanem- .!.: Haberli degil miydi Üzüldüm şimdi Genişletmek için tıkla... Makarna demişti ama içeriği söylemedi bende makarna salatası diye düşündüm:)
-cantanem- .!.: Haberli degil miydi Üzüldüm şimdi Genişletmek için tıkla... Makarna demişti ama içeriği söylemedi bende makarna salatası diye düşündüm:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.936 -cantanem- .!.: Allah kolaylık versin Bende her gün etkinlik, çizgi çalışması harfler ve sayıları tanıma göstermeye çalışıyorum. Fazla da sıkma kendini. Depresyon olarak geri dönmesin. Süreçte malum Ben bile arada çıldırma seviyesine geliyorum Önümüz kış, ne yapacagız hep evde bilmiyorum Çocuklar iyiler. Ufaklık 14 aylık oldu. :) Genişletmek için tıkla... biz bu kışı aile Boyu ders çalışarak geçireceğiz maşallah Allah kolaylık versin canım Zor geçecek bu sene evde,ekstra ilgi bekleyecek yavrular,onlar iyi olsunlarda ilgiyse veririz en alasını büyüdü bile Maşallah Gece uykusu düzenli mi?
-cantanem- .!.: Allah kolaylık versin Bende her gün etkinlik, çizgi çalışması harfler ve sayıları tanıma göstermeye çalışıyorum. Fazla da sıkma kendini. Depresyon olarak geri dönmesin. Süreçte malum Ben bile arada çıldırma seviyesine geliyorum Önümüz kış, ne yapacagız hep evde bilmiyorum Çocuklar iyiler. Ufaklık 14 aylık oldu. :) Genişletmek için tıkla... biz bu kışı aile Boyu ders çalışarak geçireceğiz maşallah Allah kolaylık versin canım Zor geçecek bu sene evde,ekstra ilgi bekleyecek yavrular,onlar iyi olsunlarda ilgiyse veririz en alasını büyüdü bile Maşallah Gece uykusu düzenli mi?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.937 Sabr-Sukur-Dua .!.: Benim 2. Resmi yapsana nevos Simdiden soyleyim ugrastirmayim Genişletmek için tıkla...
Sabr-Sukur-Dua .!.: Benim 2. Resmi yapsana nevos Simdiden soyleyim ugrastirmayim Genişletmek için tıkla...
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.938 _CaNanSu_ .!.: biz bu kışı aile Boyu ders çalışarak geçireceğiz maşallah Allah kolaylık versin canım Zor geçecek bu sene evde,ekstra ilgi bekleyecek yavrular,onlar iyi olsunlarda ilgiyse veririz en alasını büyüdü bile Maşallah Gece uykusu düzenli mi? Genişletmek için tıkla... Bizde öyle:)
_CaNanSu_ .!.: biz bu kışı aile Boyu ders çalışarak geçireceğiz maşallah Allah kolaylık versin canım Zor geçecek bu sene evde,ekstra ilgi bekleyecek yavrular,onlar iyi olsunlarda ilgiyse veririz en alasını büyüdü bile Maşallah Gece uykusu düzenli mi? Genişletmek için tıkla... Bizde öyle:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.939 Nevreste .!.: Bizde öyle:) Genişletmek için tıkla... valla zor yaaa Şu pandemi süreci bitsede çocuklar doya doya gitseler Okullarına... Böyle pekde verimli olmuyor maalesef Ve çok üzücü
Nevreste .!.: Bizde öyle:) Genişletmek için tıkla... valla zor yaaa Şu pandemi süreci bitsede çocuklar doya doya gitseler Okullarına... Böyle pekde verimli olmuyor maalesef Ve çok üzücü
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.576 615.038 1.423 Malatya 12 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.940 Hanımlar ilk mesaj düzenlendi kontrol edelim Canfeb C A N O Elalis M MissHayaLet Blue_Peri Gulumse24 S Sabr-Sukur-Dua Evva pearlshine Dahliadivin Kukrim WunderLost D Dediyy Zipzip- ozgmlk LezzetliCipetpet Emira SY Minik Duduklu Tencere
Hanımlar ilk mesaj düzenlendi kontrol edelim Canfeb C A N O Elalis M MissHayaLet Blue_Peri Gulumse24 S Sabr-Sukur-Dua Evva pearlshine Dahliadivin Kukrim WunderLost D Dediyy Zipzip- ozgmlk LezzetliCipetpet Emira SY Minik Duduklu Tencere