- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Alanya antalya kardeş sayılırlarBir 7 senede bendenenson Alanya oda mazide kaldi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alanya antalya kardeş sayılırlarBir 7 senede bendenenson Alanya oda mazide kaldi
![]()
Bizde en son Antalya'ya gitmiştik:)Bir 7 senede bendenenson Alanya oda mazide kaldi
![]()
Aynen yaYap abla bee amaaan o çipura ayiklasin ,cibil cibil gezsin anca kumsalda![]()
Yap abla sen minik görsün kim daha hızlıymışTarifini ben mi yapsam![]()
Aman yine gitmissiniz kuzum şükür tabiAlanya antalya kardeş sayılırlarbiz genelde yazın deniz kenarında uyuklarız o derece ama bu sene çok kötüydü 2 kere gidebildik onada şükür
![]()
Yarın yapmazsa öyle yapayımYap abla sen minik görsün kim daha hızlıymışçipuraya iki labne sürüp ataydın demi hiç
![]()

Saatten haberin yok galiba ,o uyumuştur
Hep biyerden bişey çıkıyor valla abla denk gelmedimi gelmiyor.napalim hayırlısı diyoruz varsın gitmeyiverelim azdaha ama sağlığımız mutluluğumuz yerinde olsunBizde en son Antalya'ya gitmiştik:)
Eşime 2016 dan beri pek izin vermediler:)10 gün sadece:)Engelli baba olunca onuda memlekette geçiriyorsun:)
Buraya gelince gideriz dedik virüs çıktı:)Her şeyin hayırlısı![]()
Gece daha yeni başlıyor abla ne uyumasıSaatten haberin yok galiba ,o uyumuştur![]()
Öyle canım sağlığımız yerinde olsun gerisi mühim değilHep biyerden bişey çıkıyor valla abla denk gelmedimi gelmiyor.napalim hayırlısı diyoruz varsın gitmeyiverelim azdaha ama sağlığımız mutluluğumuz yerinde olsun![]()
Bir yere kaybolmaGece daha yeni başlıyor abla ne uyuması![]()
Cumartesi yakınCitlenbikkkÖyle canım sağlığımız yerinde olsun gerisi mühim değil![]()
Lütfen beni çıldırmışmışcasına etiketleyin çünkü ben hep 9 da orda olup gerisinde yok oluyorum nasıl oluyor bende anlamıyorumBir yere kaybolmaCumartesi yakın
![]()
Ben etikete yetişemiyorum kızları tembihle:)Lütfen beni çıldırmışmışcasına etiketleyin çünkü ben hep 9 da orda olup gerisinde yok oluyorum nasıl oluyor bende anlamıyorum![]()
Lütfen beni çıldırmışmışcasına etiketleyin çünkü ben hep 9 da orda olup gerisinde yok oluyorum nasıl oluyor bende anlamıyorum![]()
Biliyorum abla sen meşgul oluyorsun ama benim tarifi kimse almaz diye düşünüyorum ama emin değilimBen etikete yetişemiyorum kızları tembihle:)
Hadi inşaallahBiliyorum abla sen meşgul oluyorsun ama benim tarifi kimse almaz diye düşünüyorum ama emin değilim![]()
Evet cennam candır hemen etiketler yarışmaya katılmaz ama çok çabalar herkes için
Etiketlemede bir inci,birinci,Jenna