- 21 Ocak 2018
- 8.658
- 21.477
- 348
- 33
Bilmem pespese olmasalar daha iyi olabilir hem sen onceden farkli farkli siralardin neden simdi hep katilim sirasina gore koyuyorusn :)Umarım az oy alırlarSıralamayı farklı mı yapsam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem pespese olmasalar daha iyi olabilir hem sen onceden farkli farkli siralardin neden simdi hep katilim sirasina gore koyuyorusn :)Umarım az oy alırlarSıralamayı farklı mı yapsam
![]()
Yok italyan tarifi verdimHeee ne verdin ona kazandibimi![]()
Kayseri yağlaması da yaparım, new york cheesecake deSeni elit bulmamis olabilirmi acaba yabanci tarifler icin![]()
Başı sonu farketmiyor diye değiştirmiyorumBilmem pespese olmasalar daha iyi olabilir hem sen onceden farkli farkli siralardin neden simdi hep katilim sirasina gore koyuyorusn :)
He iyi bari kurtarirYok italyan tarifi verdim![]()
Erken kalkan yol alırKayseri yağlaması da yaparım, new york cheesecake deçok yöresel ve de küresel bir insan olabilirim yerine göre
vermiyorum başka cheesecake dedi ,kestirip attı
![]()
Nevreste
Bencede farketmiyoda bilmemki bende bilemedimBaşı sonu farketmiyor diye değiştirmiyorum![]()
Hemde çok iyi kurtarırHe iyi bari kurtarir![]()
Global bir yarismaciyim diyosunKayseri yağlaması da yaparım, new york cheesecake deçok yöresel ve de küresel bir insan olabilirim yerine göre
vermiyorum başka cheesecake dedi ,kestirip attı
![]()
Nevreste
Hayrını görsün yapan kişiSende erken gelseydinTarif yapıldı dolaba kondu.Yarın gelir
![]()
Ekmek alttaydı,chesecake alttaydı.Yani bu sıra baktım farketmiyor:)Bencede farketmiyoda bilmemki bende bilemedim![]()
Aynen ya bilemedimYabancı tarif almak da ne bileyimkim alıyor ayol böyle ecnebi tatlılarını
![]()
Yarın gelsin bombalarızHayrını görsün yapan kişibenden önce yazmış, onun kısmetiymiş
![]()
Güzel fikirBen lokma dökcem labne dolgulu geleneksel tatlılarımız dururken ne gerek var yani yabancılara![]()
![]()
Ay sorma kim bu kişiler hakikaten,tarifi almakla kalmıyorlar, yapıp dolaba bile koyuyorlarYabancı tarif almak da ne bileyimkim alıyor ayol böyle ecnebi tatlılarını
![]()
Valla yazarken benim de hoşuma gitti ha cidden çikolata basıyorlar ya içine kızartıp labneli güzel bi harç hazırlanıp içine basılabilir üzerine çikolata soslar falan ay yapayım ben bunu bi dahaki pınaraGüzel fikir![]()
Ben değilimAy sorma kim bu kişiler hakikaten,tarifi almakla kalmıyorlar, yapıp dolaba bile koyuyorlar![]()
Seneye inşaallahValla yazarken benim de hoşuma gitti ha cidden çikolata basıyorlar ya içine kızartıp labneli güzel bi harç hazırlanıp içine basılabilir üzerine çikolata soslar falan ay yapayım ben bunu bi dahaki pınara![]()