- 8 Nisan 2017
- 57.899
- 314.641
- 698
Önce beğenmedim attım sonra gülücük attım anlasin diyeMesajını beğenmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce beğenmedim attım sonra gülücük attım anlasin diyeMesajını beğenmedi![]()
Bu baş neleri kaldırdı bir bilsen aheeyyy aheeeyyyAman illahlah etmişiz zaten. Bin türlü sıkıntı. Benim başım kaldırmaz
Ben hiç izlemedim :)Tanıtımlarda,capslarda falan denk geliyorum:)Aman illahlah etmişiz zaten. Bin türlü sıkıntı. Benim başım kaldırmaz
Aman Allah alsin bendenBen hiç izlemedim :)Tanıtımlarda,capslarda falan denk geliyorum:)
Normalde izlesen o kapslere daha çok gülersinBen hiç izlemedim :)Tanıtımlarda,capslarda falan denk geliyorum:)
Bizde tv akşam haberlerine kadar açılmıyor ondan saatini bile bilmem:)Normalde izlesen o kapslere daha çok gülersin![]()
Evde izleyen var galibaAman Allah alsin benden![]()
Daha fazlasına gerek yok. Ne diyor biliyor musun? Sakarya şiirinde necip fazıl "Binbir başlı kartalı nasıl taşır kanarya"Bu baş neleri kaldırdı bir bilsen aheeyyy aheeeyyy
Annem izlerEvde izleyen var galiba![]()
İyidir minnoş masterchaf izliyorum senden naberNevreste
Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis
Blue_Peri @pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25 @Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir @Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana @sena zeynep E Efruzi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber![]()

Allah yardımcın olsun:)Annem izler![]()
Sen olmuşsun masterchef o da neymiş. Onlar seni izlesinİyidir minnoş masterchaf izliyorum senden naber![]()
Amin. Hepimizin :)Allah yardımcın olsun:)
Tatlı nerede tatlıİyidir minnoş masterchaf izliyorum senden naber![]()

Hiç valla dua etsinler beni daha tanımıyo onlarSen olmuşsun masterchef o da neymiş. Onlar seni izlesin![]()
Tatlı nerede tatlı![]()

Bu saatte ne yemegi kizHiç valla dua etsinler beni daha tanımıyo onlar
ocahta yemeğam vaardaaa ben kaciyom pardon gidiyom
![]()
Eşim evde yokken bizde akşamları açılmaz ben telefondan bakıyorum genelde haberlereBizde tv akşam haberlerine kadar açılmıyor ondan saatini bile bilmem:)
Sıkıştım cevap veremiyorum yemeğiBu saatte ne yemegi kiz![]()
Evet hatta kitabini almayi dusunuyorum daha once yazarim bir kitabini okumustum begenmistim bunuda merak ettim simdi :)Bende onu izledim ve çok beğendim:)
İnşaallah böyle güzel devam eder:)
Nevo abla anladıBu saatte ne yemegi kiz![]()