- 8 Nisan 2017
- 57.897
- 314.642
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyidir parkta bebe oynatıyozNevreste
Dahliadivin @Sabr-Sukur-Dua @Nana @deynepnaz @Elalis @Blue_Perii
pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25
Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir D Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana M MissHayaLet inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber![]()
Bende o bebelerin azıcık kartları var ya onları yatırdım mizmizmiz sabahtan beri en küçüğüİyidir parkta bebe oynatıyozsenden naber
Bu saatte uyuyan çocukBende o bebelerin azıcık kartları var ya onları yatırdım mizmizmiz sabahtan beri en küçüğütek isteğim uyusunlaer evi toplayauim
![]()
Sabah 9da eba TV başlıyor, 8:30 canlı dersler el mahkumBu saatte uyuyan çocukne güzel
![]()
Oo senin işinde zormuş. Benim 3 yaşında bi tane ama beş taneye bedelSabah 9da eba TV başlıyor, 8:30 canlı dersler el mahkum
Senin tek çocuk mu kaç tane![]()
Iyiyim canim sen nasılsınNevreste
pearlshine @alimiyon @Canfeb @kukrim27 @evlaefe @LezzetliCipetpet @Emira SY @yasminsay @-VUSLAT- @Ozlemesra @Jenna16 @Gulumse25
Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir D Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana M MissHayaLet @ZuhalYildizi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber![]()
Nevreste
Zipzip- @Eliff Eylull @-cantanem- @Evva ahir @HanimKelesimiGetir D Dediyy @karamel delisi @Tatlianne20 @Nana M MissHayaLet @ZuhalYildizi inşallah kimseyi unutmamisimdir amin
Nagber![]()
Yarışmada yokum amaNevreste
Nagber![]()
3 adet en küçüğü 3 buçuk yaşındaOo senin işinde zormuş. Benim 3 yaşında bi tane ama beş taneye bedelsenin kaç tane
İyi bende yuvarlanma ya devam :)) şükür bu güneIyiyim canim sen nasılsın![]()
Nasıl affetirebilirim kendimiYarışmada yokum ama![]()
Uyusunda buyusun ninniben de bebiş uyutuyorum
![]()

Artık ses gelmiyor içerdenİyi ne olsun küçük kızımı uyutuyorum senden nbr![]()
Artık ses gelmiyor içerdensanırım amaca ulastim
![]()
Hey maşallah 3 tane3 adet en küçüğü 3 buçuk yaşında
İyi bende yuvarlanma ya devam :)) şükür bu güne
Estağfurullah bıtanemNasıl affetirebilirim kendimi![]()
Kremasi donmadi akiyodu son anda tekrar kelepceyi taktim sabaha kadar donarsaa resim cekip yukliycem donmamissa bidaha yapamam sana yazarim yarin oldumu olmadimi diye :)Olmadı mı![]()
Evet en küçüğü kiz bugün bayağı zorlu bir gündü akşam bulaşığı tezgahin üzerinde beni bekliyor katlanacak çamaşır bugün sadece yemek yedik ve ödev yaptıkHey maşallah 3 tane![]()