Herkesin emeği var oy alamayanlara bile uzulurken bunu duymak benim için çok üzücü oldu belki şu günlerde zor zamanlar geçiriyorum alınganlık yapmış ola bilirim ama.gercekten üzüldüm
Bence biraz şans işi Evva
biz kendimiz verdiğimiz emekten dolayı yüksek beklentiye giriyoruz ister istemez. Bu biraz şey gibi hani anne için çocuğu çok kıymetli en iyi çocuk o her şey tamam ama onu alıp sınıfa koyduğunda başka çocukların içinde sandığın kadar da en iyi olmuyor birçok etken var çünkü bunu etkileyen.
Yok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yok ❤
Ne yürümesi kız, evi talan ediyor. 9 aylık yürüdü. Koşuyor patır patır. Nerde gezdiği belli değil Bugün mantı yaptım, illa oklavayı alacakmış sonra uyutup devam ettim
Yok canım sağlık olsun illa neden birinci olmuyorum demiyorum tabiki ama az oy alınca öylesine yazmak istedim yoksa beni zorla kimse yarıştırmıyor kendim isteyerek bilerek katılıyorum sıkıntı yok ❤
Gorunmez bi bagimiz var demek❤
Bi kac kisi var gozume takilan yine bana vermis dedigim, sen de onlardansin. Dikkatimi cekmistin gecen sefer
Tesekkur ederim canim
Yemek işi sevgi işidir. Sevgi işi güzel gönül işi
Güzel gönülden çıkan yemeği görüyorsa kalp gözüm ondandır Kazansanda kazanamasanda yine gönlümün birincisisin emeğine sağlık