Banada Zuhal gösterdiNe yaptın oldu de bakim @HAbibte de yapsın beni anlamıyor belki seni anlar
Geldim canim ciğerimGelll bluemmm gelll bnlar benide istemiyor
Biz bize yeteriz
Heeee 3 ay önce yapmştk ve baloncuk sonuncu olmuştu onuda ekleseydin ablaaaaa
Ayvalık tost, yengen, kumru, atom tost bak sadece benden 4 tane çıktıO kadar çeşit olmaz 25 tarif bekliyorum
Herkes bilmezAyvalık tost, yengen, kumru, atom tost bak sadece benden 4 tane çıktı
Ne diye iddialaşıyorum bilmiyorum bu arada
Bilmem içime öyle bir ilham geldi dünden beri menemen yapıyorum ondan olsa zaarrrNasıl yarışacak menemenler
Bildirimlerde Nevreste tarafından etiketlendiniz yazıyordu. Dedim kesin bu sefer pro oldum bu onun bildirimi. DeğilmişArkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)3 ay önce yapmıştık çok güzel olmuştu
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
@HAbibte
@LivreAmour
@gizemole
@Gonul45
Judy_K
Labnem geliyor evet labne ola bülürrrrrMenemenden kategori olmaz, o kahvaltı sofralarının bir ürünü
Kategori gruplar misal sütlü tatlılar, hazır yufka börekleri, tatlılar ve en sevdiğimiz yarışma bir daha olsun dediğimiz labneli tarifler
Şifremi verim 5 dk kullan geri ver 5 dk da E Elif_Eylul vericemBildirimlerde Nevreste tarafından etiketlendiniz yazıyordu. Dedim kesin bu sefer pro oldum bu onun bildirimi. Değilmiş
İnşaallah birgün olursunBildirimlerde Nevreste tarafından etiketlendiniz yazıyordu. Dedim kesin bu sefer pro oldum bu onun bildirimi. Değilmiş
Ay ben seniBildirimlerde Nevreste tarafından etiketlendiniz yazıyordu. Dedim kesin bu sefer pro oldum bu onun bildirimi. Değilmiş
İlk 3 1.olabilirNevreste herkes yazmış bende bir kategori önereceğim; ekmek arası
- Köfte olur
- Sucuk olur
- Balık
- Peynir
- Domates
- Peynirli ve domatesli
- Salatalık
- Marul
- Tere
- Roka
- Maydonoz
- Ketçap
- Mayonez
- Tatli si bile var kupsekerli ekmek
O iş olmazBilmem içime öyle bir ilham geldi dünden beri menemen yapıyorum ondan olsa zaarrr
Açık ara domates ve peynir diyorumİlk 3 1.olabilir
Onu yaptılar sihri bozulduO iş olmaz
Taklit etmeyelimOnu yaptılar sihri bozuldu
Boşver ekimi Kasım'da ne yapıyoruzİlk 3 1.olabilir
Bencede yakışık almazTaklit etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?