Hani bazen elinin ayarı ve lezzeti olmaz yaptığın hiçbir şey tutmaz, yaparken bile anlarsın ama işte yaparsın öylesine.. Öyle bi gündü benim için. Incir receli de kaynıyor şu an ama kesin onun da şeker oranı kıvamı falan tutmayacak
Sagol canım. Dün akşam acile gittik. 40. 9 su ateşi. Serum soguk su tedavisi uygulandı. Kulak iltihabı dendi.
Bugun yine aynı gittik. Serum verdi eve geldik yine aynı. Fitil verdim, şurup veriyorum düşmüyor.
İdrar baktirdinizmi idrar yolu enfeksiyonu da ola bilir canım çok geçmiş olsun ateş ihmale gelmez acilde.pek bişey yapamazlar polikinlikte çocuk doktoruna mi gotursen acaba
Hani bazen elinin ayarı ve lezzeti olmaz yaptığın hiçbir şey tutmaz, yaparken bile anlarsın ama işte yaparsın öylesine.. Öyle bi gündü benim için. Incir receli de kaynıyor şu an ama kesin onun da şeker oranı kıvamı falan tutmayacak