- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Vallaaaa seni varyaaaaOkudum geldim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaaaa seni varyaaaaOkudum geldim![]()
Ben biterim +18 benim için bitmezİnşallah bitmiştir senin icin![]()
Gizli takipçiVallaaaa seni varyaaaa![]()
Ama hepsi senin yuzunden sen yazmasaydin gitmezdim orayaVallaaaa seni varyaaaa![]()
O varyaaaa o kormak lazimGizli takipçi![]()
Ama dogru yazmamismiyimAma hepsi senin yuzunden sen yazmasaydin gitmezdim oraya![]()
Korkulacak insan miyimO varyaaaa o kormak lazim![]()
Hayır ama boyle seylerde hemen buluyosunKorkulacak insan miyim![]()
Prolar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beniO varyaaaa o kormak lazim![]()
Yakaladın mi?
Evet cabuk buluyorum 2 yildir aktif kk kullanmanin sonucuHayır ama boyle seylerde hemen buluyosun![]()
Prolar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beni![]()
Prolar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beni![]()
OooBen biterim +18 benim için bitmez![]()
Ayyyy sende kırmızıydin dime
Hayır, meraktan okuyoruz bir de,kim ne yazmış,ne demişProlar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beni![]()
OldukçaAyyyy sende kırmızıydin dime![]()
Pro olmanin böyle guzel taraflari var istedigim gibi geziyorumProlar çok şanslı saatlerce gezseler fark edilmez ama ben göz ucuyla bakayım hemen basıyorlar beni![]()

Sen göz ucuyla bak,çık,arada kaynarsın yoksa
Ben ne için okuyorum gıHayır, meraktan okuyoruz bir de,kim ne yazmış,ne demiş![]()