- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
bi kumanda kayıp kavgası atlattık ama keyifli olcak inşallahKeyfiniz bol olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kumanda kayıp kavgası atlattık ama keyifli olcak inşallahKeyfiniz bol olsun canım![]()
Bir an bana vuruyorsun sandımBu sana değildi cennamözoya
![]()
Bizim telsiz telefon 5 aydir kayip bulamiyoruzbi kumanda kayıp kavgası atlattık ama keyifli olcak inşallah![]()
senden çok güzel öğretmen olurmuş var yaBir an bana vuruyorsun sandımgerçi arkadaşın da cici,ona da yapma
![]()
Konum bildir ,KK hemen yollasinKiz yazik bana yayladan indim istanbula geldim gelis o gelis mahsurum ey cemaati muslimin helppp![]()

Sana vurarmıyım hiçBir an bana vuruyorsun sandımgerçi arkadaşın da cici,ona da yapma
![]()
biz hala bulamadık kumandayı :)Bizim telsiz telefon 5 aydir kayip bulamiyoruz bende cevirmeli telefon aldim antika kaybedeniyorlar artik![]()
![]()
![]()
Öpüşün,barışınSana vurarmıyım hiçoda bana vurdu
![]()
TamamdırIstanbul sariyer arikoyhelpp
Adres neresi ben geleyimKeşke gelebilsen kuzum toplayıp veririm hemen![]()
Benim cocuklada kaybediyor adam gelince odayi terkediyoruzbiz hala bulamadık kumandayı :)
ben decoderin başında bekliycekmişim,o bas deyince basıp kanal değiştircekmişim
kan çıkar bu gece ben söylimm![]()
ühüüüü ben sizin için çalışıyorum dan girdi,yarın ki pazar kahvaltısında istediklerine bağladı :)Benim cocuklada kaybediyor adam gelince odayi terkediyoruz![]()
İste böyle
Sağol hemşiremsenden çok güzel öğretmen olurmuş var ya![]()