Ne derdi , yok derdi falan. Sadece deliliği varKızın derdi kendine yetiyor şimdi bu kadar acimasiz olma gızzzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne derdi , yok derdi falan. Sadece deliliği varKızın derdi kendine yetiyor şimdi bu kadar acimasiz olma gızzzz![]()
Hangi kadın dedikodu etmeyi sever kiAhhhhh ablaaa ne sen sor ben ben diyim dedikodu yapmayı hiç sevmem ama![]()
Abla özele gidelim bura bizi kesmez sende sevmiyon belliHangi kadın dedikodu etmeyi sever ki![]()
Hiç sevmem bendeAbla özele gidelim bura bizi kesmez sende sevmiyon belli![]()
![]()
![]()
Sende gellll çok eğleneciygggggggHiç sevmem bende![]()
![]()
hiç
Hiçç hiçç![]()
Çok ısrar ettin mecbur zorla kabul edeceğizSende gellll çok eğleneciyggggggg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende geleyim miSende gellll çok eğleneciyggggggg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen cocostarin basında bekle burada gelmeBende geleyim mi![]()

Aaa dedikodu cok bende 2 yildir burdayımSen dedikodu heç inandırıcı dellllllll![]()
![]()
![]()
Yarın nobet bekleriz cocostarin basinda daha oylamanin baslamasina 3 saat var ben o saatlerde uyuyorumSen cocostarin basında bekle burada gelme![]()
Birazdan başlar, birileri cocostar pastamı çalıp götürebilirYarın nobet bekleriz cocostarin basinda daha oylamanin baslamasina 3 saat var ben o saatlerde uyuyorum![]()

Aaa o zaman az sonra pc acip basinda bekleyeyim en iyisiBirazdan başlar, birileri cocostar pastamı çalıp götürebilir![]()
3 saatYarın nobet bekleriz cocostarin basinda daha oylamanin baslamasina 3 saat var ben o saatlerde uyuyorum![]()

Genelde 12 de basliyor diye biliyorum:))))3 saat![]()
Tamam bekle mutlakaAaa o zaman az sonra pc acip basinda bekleyeyim en iyisi![]()
Tamamdır, anlastikAbla özele gidelim bura bizi kesmez sende sevmiyon belli![]()
![]()
![]()
Tamam bu gece burdayimTamam bekle mutlaka![]()
Liste uzuyor galibasiSende gellll çok eğleneciyggggggg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()