- 8 Eylül 2016
- 103.548
- 438.783
- 898
- 36
Bugun herkese küsüyorsun olmuyor ki böyle2 saattir 3. De sizi bekliyorum siz tasindinizmi binyeri özde durun madem geldiniz benide çağırın.simdiee ben size küstüm ognamiyom bane baneeeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun herkese küsüyorsun olmuyor ki böyle2 saattir 3. De sizi bekliyorum siz tasindinizmi binyeri özde durun madem geldiniz benide çağırın.simdiee ben size küstüm ognamiyom bane baneeeee![]()
Biz ne oylar gördük bu neki kıçı kırık sigara böreginden 80 oy aldım kk da nufusmu azaldı nedirİyi oy aldın ve hala geliyor daha ne istiyorsun![]()
Havanı yesinlerBiz ne oylar gördük bu neki kıçı kırık sigara böreginden 80 oy aldım kk da nufusmu azaldı nedir![]()
![]()
![]()
![]()
Ama ben 3 de yaziyom biride kulağımdan tutup getirmiyor hergun hergun mekan degisiyorlar neydim kusmimdeBugun herkese küsüyorsun olmuyor ki böyle![]()
Burasida sakindi takip ediyorum yoksa cagirirdimAma ben 3 de yaziyom biride kulağımdan tutup getirmiyor hergun hergun mekan degisiyorlar neydim kusmimde
Kendi oyumdan değil yaHavanı yesinler![]()
Yo bende bakip cikiyorum misafirim gelcek tarifimi yaptim bugun isim coktuBurda olduğunuzu bilsem gelmemmi iki saattir kimse yokmu diyom pazar zaarr ondan diyom![]()
Maşallah bu ne hamaratlik benim daha yorgunlugum.cikmadiYo bende bakip cikiyorum misafirim gelcek tarifimi yaptim bugun isim coktu![]()
O da doğru. Kaderime razı olciiim o zamanO kuzuyu kim yiyecek masraf olmasın![]()
Benim daha tarifim bile yokMaşallah bu ne hamaratlik benim daha yorgunlugum.cikmadi![]()
![]()
![]()
![]()
Sen daha yenisin ondan aliskin degil bünyenMaşallah bu ne hamaratlik benim daha yorgunlugum.cikmadi![]()
![]()
![]()
![]()
Üstüme torakta ataydin böyle ölmemki resmen gömdü beniSen daha yenisin ondan aliskin degil bünyen![]()
Belki bu sefer olur. Umudunu kaybetme canımHerkes 3.konuda neşeli neşeli takılırken ben burda küçük Emrah gibi boynu bükük konu açacağım
Parti yapıyorlar da beni çağırmamışlar gibi bir his
Bi de neymiş neymiş yakmışım pastayıElalis ben kendim yanmışım pasta ne ki
Hani bana şans getirecektinC A N O
Tüm üzgün emojileri kullandığıma emin olayım da
Nevreste bi izin vermedin kuzu cevireyim de bari son hafta 1.olayım hep senden ötürü
![]()
Maşallah 5 dk boş durmayin çalışınNeyse ben konumu açayım.![]()
Sagol canım. Gerçekten de hiç boş vaktim yokMaşallah 5 dk boş durmayin çalışın![]()
Caniniza yazık siz durun ben sizin yerinize yaparımSagol canım. Gerçekten de hiç boş vaktim yok![]()