Oy veren üyelere tehdit mesajı yazıyorsun sadeceİmmmmmm şeyyyyyyy ben masumum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy veren üyelere tehdit mesajı yazıyorsun sadeceİmmmmmm şeyyyyyyy ben masumum![]()
Corçla kanka olabilirim yakındaAynen bak bana uslu durun diyen ben mapısa giren gene ben![]()
Hemde 1 kere yaniii cıkksss olmaz az bile
Amaninnnn duymasınnn şimdiii
Böyle konuşunca bir anda dalıyon bdv'ye güm diye gisiveriyorsun mesela ben tıkıyor mapısa hemennn hiç acımıyor bqana![]()
Siz söylemezseniz duymazAynen bak bana uslu durun diyen ben mapısa giren gene ben![]()
Böyle konuşunca bir anda dalıyon bdv'ye güm diye gisiveriyorsun mesela ben tıkıyor mapısa hemennn hiç acımıyor bqana![]()
Ooow cingöz iş basindaBeni ispikleyeni ispiklerim gormezsede ben derim ki![]()
![]()
![]()
![]()
Bende seni kiblerimBeni ispikleyeni ispiklerim gormezsede ben derim ki![]()
![]()
![]()
![]()
Bı kere düştüm mapusa 1 gün 1 ay gibi geldi bana Allah korusunAynen bak bana uslu durun diyen ben mapısa giren gene ben![]()
Görmez inşaallah![]()
Beni ispikleyeni ispiklerim gormezsede ben derim ki![]()
![]()
![]()
![]()
Corçla kanka olabilirim yakında![]()
Siz söylemezseniz duymaz![]()
Bı kere düştüm mapusa 1 gün 1 ay gibi geldi bana Allah korusun![]()

Kim o çirkin acepppppÇirkin biri işte![]()

Bulur oMapısta iyi bakıyor mahkumlara![]()
Ben demem mesela arasın bulsun kendisi
1 kere nedir ki,ben sayısını unuttum![]()
O zaman gidelimMapısta iyi bakıyor mahkumlara![]()
Ben demem mesela arasın bulsun kendisi
1 kere nedir ki,ben sayısını unuttum![]()
Üye ne cevap verecek meraktayımHahahahaahah deliller halka sunuldu![]()
![]()
Hepinizi çoook öpüyorum, şimdilik bana müsade, raporların tansiyonu fırladı limonlu su içirmem lazım, görüşürüz![]()
Abla bi dahaki gelişte haber ver benim kalbim var saygılarHepinizi çoook öpüyorum, şimdilik bana müsade, raporların tansiyonu fırladı limonlu su içirmem lazım, görüşürüz![]()