Ellerine sağlık canım afiyet olsunHoş bulduk abla iyiyim çok şükür tatlı bir yorgunluk var bide üstüne aşure yaptım
Hiç oturmadığım için şimdilik bişey hissetmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canım afiyet olsunHoş bulduk abla iyiyim çok şükür tatlı bir yorgunluk var bide üstüne aşure yaptım
Hiç oturmadığım için şimdilik bişey hissetmiyorum![]()
Eltingiller de var mı konaktaHeh tam o karakter konakta canım sıkılmasın![]()
Kesin kacirilirim daŞimdi kesin kan davalilarinizin yakışıklı oğlunun da gözü sendedir kv kumpas kurmasın sana dikkat![]()
Bende bendePeki hanin cop toplayiciligi yapmasiKim bilir altindan neler cikicak cok merak ediyorum :)
Var ama en güzel benimEltingiller de var mı konakta![]()
As tavık senden ne haber
Yok çamaşır suyuna bastiriyom sonra makinaya atiyom ben o kadar temiz değilmisimSende sabunla mı yıkıyorsun![]()
Çoooooook uzun bir halay çekilecek, hediye altın takılacak, kurbanlar kesilecek, biTamam Hanımağam
Şimdi senin doğum gününü farklı yapmak lazımÖyle olamaz
Daha şatafatlı yapmak lazım
![]()
Yani bilemiyorum siz hiç girmeyin bu işe altindan kalkamazsinizTamam Hanımağam
Şimdi senin doğum gününü farklı yapmak lazımÖyle olamaz
Daha şatafatlı yapmak lazım
![]()

Teşekkür ederim ablacımEllerine sağlık canım afiyet olsun![]()
Litfen ama sadece tavık değil tavık pastaaAs tavık senden ne haber![]()
Olabilir canımVirüsle ilgili bir şeyler hazırlayıp koy olmazsa başkalarına da fikir olur seninkiler başlayasıya kadar![]()
Tamam bebişim tavık pastaLitfen ama sadece tavık değil tavık pastaa![]()
Cocukluk trvalarim demissiniz bende kendi adima birkac olay biliyorum ama benim merak ettigim bunlar bana ne olarak dondu. Bunu anlayabilmek icin sanirim psikologa gitmek gerek :) asinda bazen gitmek istiyorum neyin ne oldugunu ogrenmek icin bide tabi cocuguma ona gore daha duzgun davranmak istiyorum :)Bende bende![]()
Kıskanç eltiler konakta sana iftira için ne planlar yapıyorlardır şimdi sen otur burada git biraz kapı neyim dinle öğren planlarınıVar ama en güzel benim![]()
O işi yapacak adamlarim da var kendimi niye yorayimKıskanç eltiler konakta sana iftira için ne planlar yapıyorlardır şimdi sen otur burada git biraz kapı neyim dinle öğren planlarını![]()

Sen rahatsız miydin kaçırmışım ben orayı iyi misin şimdiOlabilir canımAslında okulda ilk gün hazırlığı yapacaktım.Oğlumun eski öğretmeni için:)İşte gelin covid olunca,ben rahatsız olunca bulaşmayayım dedim:)
Nasip artık:)
Benimde var canım ve bunları ailemle yüzleşiyorum iyi geliyor.Eşiminde böyle sorunları var.Çocuklara karşı veya bana olan tavrından ne sonuçlar çıkabileceğini konuşuyoruz.Ne yazık ki sürekli uyarıyorum,anlatıyorum.Okuduğum yazıları onada okuyorum:)Cocukluk trvalarim demissiniz bende kendi adima birkac olay biliyorum ama benim merak ettigim bunlar bana ne olarak dondu. Bunu anlayabilmek icin sanirim psikologa gitmek gerek :) asinda bazen gitmek istiyorum neyin ne oldugunu ogrenmek icin bide tabi cocuguma ona gore daha duzgun davranmak istiyorum :)
Off işte şimdi ikna oldum senin aşiret gelini olduğuna tamam sen olmuşsun onlar düşünsün şimdiO işi yapacak adamlarim da var kendimi niye yorayim![]()